Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 2021年6月 SHF 超級撒亞人 FULL POWER 孫悟空

繼續等超 2~~
50% power版會唔會魂限?
頭雕是這個版本的主要賣點,但完全沒有購買的衝動耶........
加上服裝的塑膠反光感,真的直接讓我PASS......
fakafaka 發表於 8-1-2021 04:25 PM
頭雕是這個版本的主要賣點,但完全沒有購買的衝動耶........
加上服裝的塑膠反光感,真的直接讓我PASS..... ...

整左咁多年,到2021,搞隻咁的樣....D龍珠超佢就搞得咁似...
實物兩隻腳橙色怪怪地,唔明點解唔整到上身隻橙色咁,自然又好睇,希望遲d隻超4無咩野
實物面相又怪怪的, 衫又反晒光, 我情願你收翻正價咪鬼特別價整翻好少少
stonekeung01 發表於 28-6-2021 02:55 PM
日本報告
https://hacchaka.net/archives/52070814.html

反而最初的2.0覺醒做得最好, 超3想佢出3.0比翻個正常正面看的表情來
yugi 發表於 28-6-2021 05:26 PM
實物面相又怪怪的, 衫又反晒光, 我情願你收翻正價咪鬼特別價整翻好少少

今年悟空系,應該隻巴達克整得最似(越南搞到隻野唔好扭就另計)
G3X 發表於 28-6-2021 06:58 PM
今年悟空系,應該隻巴達克整得最似(越南搞到隻野唔好扭就另計)

其實呢一年戰鬥服果班都做得唔錯, 係比越南整差晒
得個開心臉形見得人 其他食左屎啦