Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2021年6月 SHF 超級撒亞人 FULL POWER 孫悟空

有傳哩隻定價係3000~3500yen, 引人入坑嘅價錢
SE-ED 發表於 4-1-2021 05:32 AM
有傳哩隻定價係3000~3500yen, 引人入坑嘅價錢

應該籃毛同黑髮一樣命運,去到200頭先有人買
即係6月出兩隻?
S.H.Figuarts スーパーサイヤ人フルパワー 孫悟空

価格:3,850円(税10%込)3,500円(税抜)   
発売日:2021年06月

■商品仕様
全高:約140mm
材質:PVC、ABS製

■セット内容
・本体
・交換用表情パーツ3種
・交換用手首左右各4種

https://tamashii.jp/item/13505/

官相都咁樣衰,粉毛黑悟空同籃毛d樣都唔錯,點解依隻可以出到咁......如果買依隻,啫係逼人買d第三方金毛頭。我都算要求低,舊個隻1.0潛力飯d面相都無咩反感,但依隻d面真係浪費哂個新髮型

原本以為會連埋超西2頭出,失望。
個body 無限用,好心改少少,背脊連界王又好,或者心口有爛  造到自爆斯路個幕都好la
windowxp 發表於 6-1-2021 10:36 AM
個body 無限用,好心改少少,背脊連界王又好,或者心口有爛  造到自爆斯 ...

希望出到超二唔係依隻個幾塊面,等幾年俾隻咁的崩樣,唔似都算,你唔好搞d崩樣阿...
件衫顏色變左超1其實應該好似1.0咁偏金黃色而唔係仲係橙色衫
windowxp 發表於 6-1-2021 10:36 AM
個body 無限用,好心改少少,背脊連界王又好,或者心口有爛  造到自爆斯 ...

係啊!B社原本可以「攝」埋個超2頭入去呢隻悟空果度,一盒過有齊超1超2兩個型態,不過佢無咁做,就係為咗賺多你一次錢,今時今日B社營商手法就係咁,跟住果隻超2悟空,分分鐘都係跟呢四個面相,只改髮型,賺到盡!
THOUTHER 發表於 7-1-2021 01:49 AM
係啊!B社原本可以「攝」埋個超2頭入去呢隻悟空果度,一盒過有齊超1超2兩個型態,不過佢無咁做,就係為咗 ...

又係依四個面相就唔買,等D大陸人,台灣人出粒超2悟空頭再算,可能好睇過佢
yugi 發表於 4-1-2021 02:44 PM
即係6月出兩隻?

孤仔開左個隻希特,五舊幾水魂限
G3X 發表於 7-1-2021 02:18 PM
孤仔開左個隻希特,五舊幾水魂限

幸好超款式一向無視
yugi 發表於 7-1-2021 02:42 PM
幸好超款式一向無視

黑悟空同杜拉算幾型,耐睇,超來講,其他不了。悟空,比達同佢地合體撒亞人依d等返Z金毛算