Toysdaily 玩具日報

查看: 10968|回復: 22

[個人收藏] POSE+ 天威倍功夫

呢幾日假第一時間玩合體試可動,除咗換揸劍手條軸比可動手幼咗外我隻都冇乜其他問題(我隻啲手指算正常唔易甩),合體後確係外形靚之餘亦保持到一定可動冇花冇假真心正:love:亦因為太型所以我只係一個pose影幾個角度已好滿足,等滲線嗰陣先慢慢獨立玩吓佢:DD對我嚟講呢隻絕對係今年嘅壓軸好物{:1_377:}超期待POSE+隻勇者王又會帶俾我哋幾大衝撃同感動:78:

多謝分享靚玩具:46:
呢只咁大只係唔係都好重身?

好彩天威唔中⋯⋯不過變型真心正
nela 發表於 28-12-2020 03:09 PM
呢只咁大只係唔係都好重身?

好彩天威唔中⋯⋯不過變型真心正

重身架,係阿龍同劍狼輕啫~
Pose+天威踩住千值個盒,如果換左千值既天威會更合適。
馬仔 發表於 28-12-2020 04:55 PM
Pose+天威踩住千值個盒,如果換左千值既天威會更合適。

咪啱囉,踩住千值吖嘛:DD馬sir不如將之前啲送晒俾人再入過呢隻啦:36:
wwwkcc 發表於 28-12-2020 05:29 PM
咪啱囉,踩住千值吖嘛馬sir不如將之前啲送晒俾人再入過呢隻啦

呢隻我響騎趣留左名,唔知有無貨比,到時又整張圖笑下個兩間野。

今日收到肥趣電話,已攞。但我想話,個盒真係過大。屋企無位放……
wkhken 發表於 28-12-2020 08:05 PM
今日收到肥趣電話,已攞。但我想話,個盒真係過大。屋企無位放……

咁點算?我就已經掉咗個盒嘞:(
大佬呀, 我一直都係用3千幾黎說受自己唔好買, 妳影到咁, 係唔係要迫死我….

人生在世,及時行樂..................  發表於 28-12-2020 10:22 PM

頂,中sad貨,劍龍隻左手膊頭好鬆不舉,玩兩玩仲成隻掉咗出嚟…… 個絞位粒釘入得唔夠深……第一次玩Pose+就整啲咁唔好嘅經驗……
wkhken 發表於 28-12-2020 09:30 PM
頂,中sad貨,劍龍隻左手膊頭好鬆不舉,玩兩玩仲成隻掉咗出嚟…… 個絞位粒釘入得唔夠深……第一次玩Pose+ ...

唉,咁快快email佢約時間先啦
今日收到肥趣通知,放工後即去拎。
今晚即刻玩合體,整體好正,可動手指關節正常,唔易甩。
個盒真係好大!:blame:
我很少玩跳齒關節,覺得倍功夫關節跳齒隔數很少,好難擺pose…
wkhken 發表於 29-12-2020 11:48 PM
我很少玩跳齒關節,覺得倍功夫關節跳齒隔數很少,好難擺pose…

冇辦法,咁大隻,如果齒位太細又會好易唔夠力