Toysdaily 玩具日報

查看: 175832|回復: 510

[新品消息] Good Smile THE合体「勇者傳說」

完成品,「HAGANE WORKS」?
グッドスマイルカンパニーから「完成品トイ」「合体変形」「伝説的なモノ」が制作決定
「伝説の勇者ダ・ガーン」?完成品トイなのでブランドは「HAGANE WORKS」?

https://twitter.com/gsc_mechasmile/status/1336878303605452803

未知可否大合體
成品 又可以玩 變形合體 :$

:*
會唔會有埋七重變形體?:shiny:
睇條腰骨   唔好話成品都要換件
nimiao 發表於 10-12-2020 01:16 PM

如果跟 2件 parts:一件係「造型先決」,另一件係「變形先決」。咁出我覺得 ok wor
nimiao 發表於 10-12-2020 01:16 PM

動畫合體條片架飛機合落去時都係"換左件"啦
無得合體,買來做乜?
出係好事 多D選擇 但可唔可以各廠夾返好個 size 先 好似藍光人咁
笨大熱血最強大隻過GSC 好多 好無癮......
sk9091 發表於 10-12-2020 02:51 PM
出係好事 多D選擇 但可唔可以各廠夾返好個 size 先 好似藍光人咁
笨大熱血最強大隻過GSC 好多 好無癮..... ...

如果間間廠都打算自己出曬成個系列嘅機體,咁使乜同人哋夾個size呢
rice00700 發表於 10-12-2020 01:11 PM
會唔會有埋七重變形體?

七重變形體絕對係必買,如果真係出小弟一定衝,但呢間Good Smile D出品品質得唔得架?
小弟無買過佢D出品真係唔知!
sk9091 發表於 10-12-2020 02:51 PM
笨大熱血最強大隻過GSC 好多 好無癮..... ...

熱血最強那隻大合體設定上本來就大過絕對無敵雷神王
完全勝利那是為了比例統一才畫成差不多大小
一隻合體完只有41m  另一隻70.5m

THE合体 HAGAMEWORKS ダ・ガーンX
https://twitter.com/yotaro_clgn160/status/1336994320503599105

laiken 發表於 10-12-2020 04:17 PM
如果間間廠都打算自己出曬成個系列嘅機體,咁使乜同人哋夾個size呢

正!!點都要入嘅係列!!!!!!!!!
泰丹!泰安!合体啦!超級泰丹 G X!
:*