Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [21年4月] 電光超人動畫 第2季 SSSS.DYNAZENON DX合體

sk9091 發表於 3-4-2021 02:24 PM
應該仲可以分體  車 飛機 潛艇  同埋同電光超人合體

從第一集的變形情節來看,動畫裏的dynazenon應該是由暴龍,飛機,潛水艇,戰車組成。   
另外我預計合體後應該都會有2-5個型態

其實套野係咪無電光超人出場的?
yugi 發表於 10-4-2021 01:51 PM
其實套野係咪無電光超人出場的?

冇,完全今季新番嚟
Op 發布

https://youtu.be/j6N2DV3lclY

似「幻星神」內的機械恐龍裝甲合体!!
睇咗頭十幾分鐘其實都幾無聊嘅,係咁不停9up, 跟住17分鐘左右完全係突然有怪物出現,又突然有機械人出場,真係九唔搭八,同以前睇開個d真係好大分別
buddylee 發表於 10-4-2021 06:11 PM
睇咗頭十幾分鐘其實都幾無聊嘅,係咁不停9up, 跟住17分鐘左右完全係突然有怪物出現,又突然有機械人出場, ...

咁其實上次套SSSS Gridman除咗六花同新條,喺揭開男主原來係gridman嗰集之前,都好多人嫌悶嘅,暫時照睇落去,睇下今次會唔會都係行呢個路線吧
上一輯開頭啲人又係懶懶閒咁款,睇咗兩集就放棄,今輯又係咁,做埋啲日常嘢,但突然又打怪獸,人物氣氛古古怪怪,又放棄....
对,懶係一班自我的日本廢青!!
好多時任何作品都會反映下當時既生活情況,都會貼地 d.
起碼唔會只係d自high作,連反映下當時情況既事都無.
咁你覺得邊個好d?
上一套開頭我都唔中意,但好彩有追落去,後面完全回應老fans嘅期待
bigbigfriend 發表於 11-4-2021 03:04 PM
上一輯開頭啲人又係懶懶閒咁款,睇咗兩集就放棄,今輯又係咁,做埋啲日常嘢,但突然又打怪獸,人物氣氛古古 ...

ching係咪冇睇過以前套機動警察OVA? 講日常胡鬧呢套有排都未追得上
劇情我覺得好過套哥斯拉動畫版先
updated