Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: wwwkcc

[個人收藏] 5PRO 合身戰隊

wwwkcc 發表於 9-11-2020 04:39 PM
唉瘋加天威.............真係好傷

買唔起哀瘋呀!我Pixel5加Pose+天威都未夠人地部12 pro max啦!
其實唔明點解唔跟返原案出!? 而且只有關節用上金屬件似乎唔多夠...
昨天見到,攞上手連包裝重量一般啦,不過個價確係進取咗啲,約一千都會入,成千六就揸上手好耐,之後都係擺低走人:$
garykuga 發表於 12-11-2020 04:09 PM
昨天見到,攞上手連包裝重量一般啦,不過個價確係進取咗啲,約一千都會入,成千六就揸上手好耐,之後都係擺 ...

我都覺千鬆會易接受啲(又或用金屬色扮好金屬:DD),但玩係ok嘅,所以第日遇到啱價不妨入隻玩吓{:1_377:}

「米斯達」機械人本身好玩和吸引人之處,就是多配件,可以分体分別撘載在三部合体戰機,或三輛合体戰車身上,彼此可以互換合体撘载,這才是最好玩之處。

這隻卻一律欠奉,失望至極!!
G-man 發表於 12-11-2020 09:21 PM
「米斯達」機械人本身好玩和吸引人之處,就是多配件,可以分別分体撘載在三部合体戰機,或三輛合体戰車身上 ...

其實佢同合金魂FA一樣由最初公布已清楚佢玩咩賣點,所以入得手都預咗玩型同可動,呢方面我又唔覺失望:he:
G-man 發表於 12-11-2020 09:21 PM
「米斯達」機械人本身好玩和吸引人之處,就是多配件,可以分体分別撘載在三部合体戰機,或三輛合体戰車身上 ...

原來本來有咁多嘢玩架呢隻得一架飛機外型又改咗
又難怪超失望!

同感呢:42:
wwwkcc 發表於 13-11-2020 08:21 AM
其實佢同合金魂FA一樣由最初公布已清楚佢玩咩賣點,所以入得手都預咗玩型同可動,呢方面我又唔覺失望 ...

型就見人見智:he:
可動又未到超可動級數
好玩又未必!

少飛機戰車出出入入
好影響好玩分數
摷返隻5PRO三一出嚟影影先~

反而覺得隻三一出得唔錯, 但二揀一我都係會揀金剛小寶貝...

三一個主體係正架,只係把斧同鎗做得有啲hea  發表於 18-11-2020 01:35 PM
唉,個膊頭啲黑色好易刮花,買咗的師兄要小心啲玩呀,如果心口個拉出式關節拉咗出嚟之後,千祈唔好轉隻手,一轉黑色上面就會留有紅色花痕。不過呢一隻嘢真係要開咗盒攞上手先覺得佢值,因為淨係攞個盒算輕,但係其實佢都幾大隻,比一般MB高出兩個頭,不過合金含量真係好少。玩呢隻嘢嘅感覺就好似玩緊放大左嘅metal robot 魂,有少少關節係金屬,啲塗裝又係一刮就甩。其實如果接受到呢一隻色就應該要去收返一盒來玩下,比例唔錯,可動性又高。同埋下隻金剛小寶貝嘅產品都唔知要等到幾時先會再有,蘇州過後冇艇搭啊!:)