Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: wwwkcc

[個人收藏] 未夠完美嘅千值終極斷空我

笨大既超獸係咁多年前既作品其實已經出得好好,同埋各戰機既唔同形態都有番咁上下,但可動性就好低。
反觀千值最靚既就係合體之後俾到一種手辦模型既震撼感,同埋高可動性,但各機體既其它型態就相對比較差。
我覺得整體各有各好啦~

完全同意  發表於 28-10-2020 12:54 PM
完全同意  發表於 28-10-2020 11:32 AM
wwwkcc 發表於 28-10-2020 08:38 AM
其實合金魂只要換走對夾夾手(圖係換咗千值對手上去),將啲軟炮變返硬嘅話齋企都係型嘅

...

真係要畀個讚你{:1_377:} ,又真係型喎:77:
ttboy-max 發表於 27-10-2020 11:13 PM
佢形態係型過笨大.....但笨大又好似接近動畫d.....唔知笨大又會唔會有咁多問題..... ...

千值超獸合体係型, 但分体就唔係, 特別是鷹和大象(車或獸形), 完全唔掂
pastng 發表於 27-10-2020 02:52 PM
都唔算多問題嘅,德哥會慘D,因為噴油真係麻麻地

I have opened mine and lucky that QC is not bad this time... :$

That very good!!!!  發表於 28-10-2020 04:02 PM
wwwkcc 發表於 27-10-2020 05:26 PM
德哥都入咗咩?咁唔知會唔會外影野獸出籠呢

Maybe..................... :^
岩岩拎完隻野上去荃灣整,佢將我有問題果啲部位,全部換哂新件,爽
tsoi3523 發表於 29-10-2020 03:10 PM
岩岩拎完隻野上去荃灣整,佢將我有問題果啲部位,全部換哂新件,爽

甩油都係換件?不過最緊要搞返好放心玩:78:
wwwkcc 發表於 29-10-2020 03:26 PM
甩油都係換件?不過最緊要搞返好放心玩

我果隻唔止甩油,豹戰機枝砲都甩埋,之後當場將有問題啲位換哂後備新件,我坐係果到都係20分鐘左右,之後就拎得走