Toysdaily 玩具日報

查看: 9374|回復: 27

[個人收藏] 未夠完美嘅千值終極斷空我

雖然我唔鍾意套動畫,但就好鍾意大張風嘅超獸,所以千值呢set我係走唔甩衰硬俾佢嘅:(比起其他師兄我算好彩整體冇乜sad只係條頸迫得太實好難轉啫,而雙肩改金屬件後轉起嚟仍然有種牙煙嘅感覺,但個人都係覺得呢次改色一set出確係又靚又華麗我都收貨嘅,只係千值出品硬係外形討好但關節又古古怪怪咁(唔明鉄機巧又冇呢啲問題架喎):49:都唔知出年隻GGGG會點:o

要拆出嚟自己搞其實都唔易.......

跟官網咁擺吓pose先:he:

我果隻要拎上荃灣搞喇,漆面又花又甩漆,之後豹戰機枝砲仲甩岀黎,已經腥左email上去千值練,但未覆
tsoi3523 發表於 27-10-2020 02:14 PM
我果隻要拎上荃灣搞喇,漆面又花又甩漆,之後豹戰機枝砲仲甩岀黎,已經腥左email上去千值練,但未覆 ...

咁大鑊可唔可以換過隻唔駛等呢:(
wwwkcc 發表於 27-10-2020 02:32 PM
咁大鑊可唔可以換過隻唔駛等呢

岩岩email覆返我喇,打左電話上去約時間,29號拎上去荃灣,有冇得換我真係唔知

再check清楚有咩問題全部寫低佢先,節省時間呀~  發表於 27-10-2020 02:52 PM
:(
好多 c兄 都好似出問題 ...
唉 ... 我都未得閒攞 ....
:no:
我隻玩完入咗柜,整體冇乜大問題,係條頸關節真係過緊
Vince 發表於 27-10-2020 02:44 PM

都唔算多問題嘅,德哥會慘D,因為噴油真係麻麻地:45:

我果隻又花油又甩油,之後豹戰機枝砲仲成枝甩岀黎,但啲關節完全冇問題
隻黑翼係咪以前千值練出過嗰隻嚟?
garykuga 發表於 27-10-2020 04:51 PM
隻黑翼係咪以前千值練出過嗰隻嚟?

上隻係藍色翼架
pastng 發表於 27-10-2020 02:52 PM
都唔算多問題嘅,德哥會慘D,因為噴油真係麻麻地

德哥都入咗咩?咁唔知會唔會外影野獸出籠呢:D
係靚⋯⋯但真係貴⋯⋯

C兄仲有3盒馬哥仕~~

仲啲1/60入晒落膠箱啫  發表於 28-10-2020 07:08 AM

我真心覺得如果我冇睇咁多壯烈的post ,我會玩得開心啲。其實今次好多關節都唔算緊(其實係好事,因為千值練啲用料比我感覺好易斷,企唔穩的全屍好過成隻爛晒)但係前踢的股關節非常緊,要一邊祈禱一邊玩,象戰機連接鷹戰機手的那一個洞一定要用利器擴大,如果唔係一定掹唔番個頭出嚟。但係整體來講真係好好玩,未買嘅師兄真係要入手一試。 btw 本人那隻Qc不錯,只是黑翼的左邊鷹頭有一大粒黑色點,刷唔甩。可變形鷹戰機的機翼紅色一大片刮花了及豹戰機心口紅色邊出界。
佢形態係型過笨大.....但笨大又好似接近動畫d.....唔知笨大又會唔會有咁多問題.....
ttboy-max 發表於 27-10-2020 11:13 PM
佢形態係型過笨大.....但笨大又好似接近動畫d.....唔知笨大又會唔會有咁多問題..... ...

其實合金魂只要換走對夾夾手(圖係換咗千值對手上去),將啲軟炮變返硬嘅話齋企都係型嘅:DD