Toysdaily 玩具日報

查看: 26224|回復: 44

[新品消息] 6月 魂限 超合金魂 GX-69R GOLDY MARG【究極之勇者王 Ver.】

好冇新意囉,只係將原本的金色改成鍍金!我肯定如果出Gx 68r ,隻勇者王一定都只係會把金色轉做鍍金,然後順便加價。呢啲咁嘅商業策略真係好乞人憎!
下 ... 有乜分別先 ... :time:
至少都解決腳掌貼地的問題吖!上次銷情咁差都咁快出R版,唔通有後著......
我睇左好耐,都唔知佢改左咩,好明顯只係改價錢。
BANDAI 真係好缺錢 :blame:
robotkelvin 發表於 23-10-2020 06:31 PM
至少都解決腳掌貼地的問題吖!上次銷情咁差都咁快出R版,唔通有後著......

我都想會改善腳掌活動問題,但應該只改顏色就算。但價錢就漲多多。
馬仔 發表於 23-10-2020 06:49 PM

Gx-Renew the money
馬仔 發表於 23-10-2020 06:49 PM

只係純改鍍金色,同星版GGG option set一樣,但又要加個R上去
Lawchee 發表於 23-10-2020 08:21 PM
我都想會改善腳掌活動問題,但應該只改顏色就算。但價錢就漲多多。

點會改呀,唔會有人只買佢唔買主體,呢件嘢只不過係一件parts, 笨大唔會浪費時間去大改佢
18000yen...價錢都冇升...算係咁嘎啦
我很滿意現有的68同69. 佢R唔R都唔關我事.
Meteor.X 發表於 24-10-2020 01:28 AM
18000yen...價錢都冇升...算係咁嘎啦

慘就慘在佢係魂限,一般都會貴過通販,不過樓上啲師兄都話價錢貴咗呢點我都R哂頭,明明同初版賣價一樣。。。
Finalmoon 發表於 24-10-2020 03:49 AM
我很滿意現有的68同69. 佢R唔R都唔關我事.

依家就係怕佢過幾年後佢又加少少嘢改少少嘢出多次(主體GX-68再販無加個R字,好明顯係留一手呃錢)
k_dash 發表於 24-10-2020 07:33 AM
慘就慘在佢係魂限,一般都會貴過通販,不過樓上啲師兄都話價錢貴咗呢點我都R哂頭,明明同初版賣價一樣。。 ...

其實以現時GX69噶價錢來講...加個R出多次魂限算係畀多次機會果D遲入坑噶ching補飛...都算係一件好事來嘅...