Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: pastng

[個人收藏] FINAL DANCOUGA

CPY_2001 發表於 27-10-2020 06:34 AM
未合到體,但變咗形試過冇咩問題,不過真係有啲過緊,未試黑翼,但整體上色冇問題,暫時只發現獅戰機出事 ...

黑翼關節偏鬆,同上隻原色差唔多。不過可能已經係第二次生產,覺得原色的卡位準D
pastng 發表於 23-10-2020 09:30 AM
我果隻豹戰機枝砲冇問題,獅戰機隻手個球關都有鬆,變形時都易甩,所以B廠仲係龍頭,咁貴嘅玩具好少有呢D ...

我果隻都有獅戰機的手腕(左手)球型關接過鬆的問題
我腥左email去千值練到,但未覆我,諗住拎上荃灣搞
tsoi3523 發表於 27-10-2020 12:45 PM
我腥左email去千值練到,但未覆我,諗住拎上荃灣搞

今次有無人打左電話去先?千記個sales話有問題可以打單上面個電話。
我之前都係影左相email去
mpp025 發表於 27-10-2020 12:07 PM
我果隻都有獅戰機的手腕(左手)球型關接過鬆的問題

不過机械人同獅子都唔太靚,之後都應該好少變佢了:67:
pastng 發表於 27-10-2020 01:45 PM
今次有無人打左電話去先?千記個sales話有問題可以打單上面個電話。
我之前都係影左相email去 ...

我打左過去喇上星期六,果個人叫我腥email過去,但佢話黎緊星期日同一都紅日,應該星期二先覆,但到依家都未覆,岩岩又將同一封email腥多次過去
pastng 發表於 27-10-2020 01:45 PM
我之前都係影左相email去 ...

岩岩email覆返我喇,打左電話上去約時間,29號拎上去荃灣,你都係諗住拎依家果隻上去搞?
tsoi3523 發表於 27-10-2020 02:43 PM
岩岩email覆返我喇,打左電話上去約時間,29號拎上去荃灣,你都係諗住拎依家果隻上去搞? ...

我呢次無嘢去搞,千值無完美:DD唔太過份我都ok嘅。
pastng 發表於 27-10-2020 02:49 PM
我呢次無嘢去搞,千值無完美唔太過份我都ok嘅。

其實我前前後後千值夾埋呢次超獸都第8隻,但呢次係我第一次拎隻野上荃灣搞,上隻有甩漆問題係炎皇合神,但都係兩,三處,所以冇理到,呢次連件都甩埋先想上去搞
tsoi3523 發表於 27-10-2020 03:08 PM
其實我前前後後千值夾埋呢次超獸都第8隻,但呢次係我第一次拎隻野上荃灣搞,上隻有甩漆問題係炎皇合神, ...

我拎過兩隻去搞,不過都係比較少人中獎的。第一隻係帝皇萬能俠條腰歪左,第二隻係巨靈神膝頭哥屈唔到。返而我第一隻超獸到依家都無爆
pastng 發表於 27-10-2020 04:15 PM
我拎過兩隻去搞,不過都係比較少人中獎的。第一隻係帝皇萬能俠條腰歪左,第二隻係巨靈神膝頭哥屈唔到。返 ...

巨靈神我又冇事喎,仲玩得好開心添,其實千值我覺得qc都ok的,係近期呢幾隻岀問題,我反而之前bandai   隻arx7 mb就成隻腳斷左搞到我有陰影
岩岩拎完隻野上去荃灣整,佢將我有問題果啲部位,全部換哂新件,爽
tsoi3523 發表於 29-10-2020 03:11 PM
岩岩拎完隻野上去荃灣整,佢將我有問題果啲部位,全部換哂新件,爽

Good!!!  換件係佢一向做法,真係原件維修半個鐘都未必得
pastng 發表於 29-10-2020 03:56 PM
Good!!!  換件係佢一向做法,真係原件維修半個鐘都未必得

我坐左係果到20分鐘左右就走得,好快,一開始仲擔心唔識去,點知原來好近西鐵站