Toysdaily 玩具日報

查看: 12150|回復: 31

[個人收藏] FINAL DANCOUGA

作為最終版本,我覺得可以再好D。
我鍾意今次嘅配色,但我個隻有少少噴油不均同有少少指紋:56:上色始終未及B記
關節我覺得ok,鬆緊適中。其實我都有買獸王模型,佢係金屬關節玩落係安心好多,但我覺得太緊,手感唔好。(我早幾日開返老千隻舊版仍然無爛,好好彩:76:))

Thx

靚仔我好鍾意你個頭啊:shy:

我鍾意側面多D XD  發表於 20-10-2020 05:26 PM
個鼻又直又高又大, 一定好勁揪 XD
靚仔到暈 :D
Fingerprint??? Where??? :what:

指紋

噴色不均

呢兩處比較嚴重,無咁嚴重仲有好多{:1_206:}

Sorry to hear that................  發表於 21-10-2020 02:38 PM
Very nice pics and PS works~! Support!

Thanks You! Just use mobile phones apps!! 小學雞嘢  發表於 21-10-2020 03:31 PM
我果隻啲銀色位都有小花,ching你果隻豹戰機枝砲有冇問題?我果隻枝砲個洞唔夠深,枝柱插得唔夠入,成枝砲甩左岀黎,同埋獅戰機隻手個球關好鬆,好易大力小小一推就甩岀黎
tsoi3523 發表於 23-10-2020 04:05 AM
我果隻啲銀色位都有小花,ching你果隻豹戰機枝砲有冇問題?我果隻枝砲個洞唔夠深,枝柱插得唔夠入,成枝砲 ...

我果隻豹戰機枝砲冇問題,獅戰機隻手個球關都有鬆,變形時都易甩,所以B廠仲係龍頭,咁貴嘅玩具好少有呢D情況。希望其它公司努力追緊D
嘩, 顔色美麗 立體貢濟! {:1_208:}
pastng 發表於 23-10-2020 09:30 AM
我果隻豹戰機枝砲冇問題,獅戰機隻手個球關都有鬆,變形時都易甩,所以B廠仲係龍頭,咁貴嘅玩具好少有呢D ...

我依家枝砲都唔知點搞,我有諗過用模型手鑽將個洞鑽深啲,bandai龍頭,真嘅,最小岀貨準時好多
tsoi3523 發表於 23-10-2020 12:54 PM
我依家枝砲都唔知點搞,我有諗過用模型手鑽將個洞鑽深啲,bandai龍頭,真嘅,最小岀貨準時好多 ...

麻煩D去返千值練換啦,如果自已整衰咗佢唔換俾你仲麻煩呀!
今次真係要認真check下...我隻獅戰機中咗右右肩...
未合到體,但變咗形試過冇咩問題,不過真係有啲過緊,未試黑翼,但整體上色冇問題,暫時只發現獅戰機出事
CPY_2001 發表於 27-10-2020 04:23 AM
今次真係要認真check下...我隻獅戰機中咗右右肩...

{:1_206:}千記真係唔爭氣{:1_204:}