Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 2月 魂限 ROBOT魂<SIDE MS> 勇士M 指揮官機 (絲瑪機)ver.A.N.I.M.E.

素組王 發表於 17-9-2020 03:15 PM
啱啱先買完 MG  Re-GZ Custom   , GM Do, 兩隻 Dwadge。  好彩我對MG F90 無興趣,唔係就買窮。 ...

真係唔知有幾多個會買齊A-Z裝備!
你無興趣F-90都係好事

比着我
我都係揀装備來買
唔使買到窮!

純白騎士姬Saber 發表於 17-9-2020 04:38 PM
段估司瑪大嬸部勇士㸃都有人氣過賈圖大魔啩

出場畫面都多

真係估佢唔到,或者笨大想主打agx-04掛

如果勇士M一般機店販就真係可以多入,佢個刺盾可以俾埋大魔用
港魂
ROBOT SPIRITS <SIDE MS> MS-14Fs GELGOOG MARINE CIMA GARAHAU’S CUSTOM MODEL
https://p-bandai.com/hk/item/N2547980001001

魂 NATIONS TOKYO 展出

用戶不存在 發表於 17-9-2020 05:57 PM
真係估佢唔到,或者笨大想主打agx-04掛

如果勇士M一般機店販就真係可以多入,佢個刺盾可以俾埋大魔用 ...

量產機店販當然可以組成海軍陸戰隊

釘盾用途可以好多
希望可以附送一個扑扁的F2渣頭:he:
魂 NATIONS TOKYO 展出

https://hobby.dengeki.com/news/1079101/

有舖到咗:78:

港魂昨日派左  發表於 25-2-2021 10:50 PM

成隻既外形都幾靚,個盾幾巨型,不過前裙甲設計幾求其,MS-14S係好似眨眼咁向上移,呢隻就直接成塊向上,變左前後裙甲有高低差
SiUTaMa 發表於 26-2-2021 12:12 AM
成隻既外形都幾靚,個盾幾巨型,不過前裙甲設計幾求其,MS-14S係好似眨眼咁向上移,呢隻就直接成塊向上 ...

{:1_377:}

仲可以做跟サウス・バニングRGM-79N駁火最後變星屑的名場面Tim

純白騎士姬Saber 發表於 26-2-2021 08:27 AM
仲可以做跟サウス・バニングRGM-79N駁火最後變星屑的名場面Tim

係wo,呢個先係最重要場面