Toysdaily 玩具日報

查看: 20661|回復: 42

[新品消息] 2月 魂限 ROBOT魂<SIDE MS> 勇士M 指揮官機 (絲瑪機)ver.A.N.I.M.E.

https://p-bandai.jp/item/item-1000148013/

:Q咁搞法一般型勇士M咪又去咗魂限
用戶不存在 發表於 28-8-2020 11:11 AM
咁搞法一般型勇士M咪又去咗魂限

我都講過會出 Gelgoog  Marine,都唔會出 DomII  
頂,今次想要 14F, 反而變魂限...
到你出場了,大嬸 ~
嘩! 又多一隻我又等到啦! {:1_226:}
素組王 發表於 28-8-2020 11:28 AM
我都講過會出 Gelgoog  Marine,都唔會出 DomII

咁0083上太空之後第一戰就係打海兵隊然後GP01被絲瑪打殘
出先有乜咁出奇

其實DOMII到觀艦式強襲先真正出戰,仲遲過隻紅蟹MA:DD
不過之後一路到結局都好多鏡頭

我想話...我連GP01都未買到...有無師兄知邊度仲有...
用戶不存在 發表於 28-8-2020 11:11 AM
咁搞法一般型勇士M咪又去咗魂限

咁樣安排反而正常,事關量產機隻隻都插,專用機反而未必會插,而且量產型勇士M又可以分兩隻色出,B社又可賺多一筆!
素組王 發表於 28-8-2020 11:28 AM

除非0083呢條Line被腰斬,否則 Dom II推出應該只係時間問題,正如小弟响度等緊MS-21C 特拉傑一樣,GP-03D一日仲未出,0083呢條Line應該無咁快死!
THOUTHER 發表於 28-8-2020 05:24 PM
咁樣安排反而正常,事關量產機隻隻都插,專用機反而未必會插,而且量產型勇士M又可以分兩隻色出,B社又可 ...

第二隻色係講緊結局果隻聯邦色?

Yes!  發表於 28-8-2020 06:08 PM
用戶不存在 發表於 28-8-2020 12:15 PM
咁0083上太空之後第一戰就係打海兵隊然後GP01被絲瑪打殘
出先有乜咁出奇

笨大時間序計都計到, 21 年頭先出 14Fs, 跟住隔幾個月就魂限14F, 再嚟魂限返出 06F2 沙漠色/指揮官色,中間插隻GP03, 之後返兜售09F 沙漠色。Stop, 2021年over....
素組王 發表於 28-8-2020 05:43 PM
笨大時間序計都計到, 21 年頭先出 14Fs, 跟住隔幾個月就魂限14F, 再嚟魂限返出 06F2 沙漠色/指揮官色, ...

我就唔信咁快就GP03同沙漠色09F,我估會係Dom II同特拉傑
Dom II武器已經預備好晒(除左把電熱劍),笨大整好本體之後加返幾粒EFFECT件就出得!
素組王 發表於 28-8-2020 05:43 PM
笨大時間序計都計到, 21 年頭先出 14Fs, 跟住隔幾個月就魂限14F, 再嚟魂限返出 06F2 沙漠色/指揮官色, ...

師兄似乎數漏咗AGX-04 Gerbera Tetra,仲有部幻之MS GP-04唔知會唔會出?
THOUTHER 發表於 28-8-2020 06:12 PM
師兄似乎數漏咗AGX-04 Gerbera Tetra,仲有部幻之MS GP-04唔知會唔會出?

頭先只數到2021年,2022年出埋Gerbera ,GM Quel 同GP03 大貨櫃,06F2 聯邦色,跟住一個唔好彩又轉LINE, 其他MS 又收皮。
GP04 好難, RE 賣得一般。