Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2月 魂限 超合金魂 GX-68X 勇者王 STAR GAOGAIGAR OPTION SET

如果已有合金魂勇者王初版及黃金馬達,這個只是出特別parts及新造型頭,其實可有可無(睇自己有幾愛),而訂價要千幾蚊,到頭來萬代可能出2.0再殺多我地一次,真心不值!

不如等Pose + 的消息好過,雖然可能訂價又2仟尾至3仟都有可能。
其實佢係咪打多左個零咋
kyostanley 發表於 28-8-2020 05:09 PM
其實佢係咪打多左個零咋

你想百幾蚊?super minipla 都未必得 wor。
利申:
之前已買齊全 set 合金魂。
D set 唯一吸引係個 新頭。但要 千幾蚊 真係覺得好貴 law。
:cool:
........好少到依家仲可以任襟.  XD
覺得是不錯...但這套配件真得太貴了,
一台飛機要兩萬日幣...:55:
我把錢拿去買GE DREI.......
初版齊套x 2, 一定唔會買,港魂寫新頭加lining睇同原先個個冇大分別。已訂千值4G,留返訂pose+因我估會同天威差唔多價
初版齊套x 3。還未決定買不買,對電鍍的抗性很低⋯⋯:no:

話說,28號開訂竟然到呢一刻仲有得訂⋯⋯:67:
yeung897 發表於 28-8-2020 08:29 PM
........好少到依家仲可以任襟.  XD

唔少, 仲有黑翼

:!
改動不多 只想要那個造型頭的臉 等結單前再考慮
等POSE+GGG和機神GGGG
有無Ching記得當年出呢set時港魂賣幾錢?我當年就係miss左結果追唔返...但今次D電鍍位我又唔太鐘意..因為同本體唔夾..考慮訂唔訂中...:67:
有無Ching記得當年出呢set時港魂賣幾錢?我當年就係miss左結果追唔返...但今次D電鍍位我又唔太鐘意..因為同 ...

2015年嘅價錢係$1250
原版襯色已經齊套,呢件改小小轉電鍍就不了,留番比老千套4G DLC好過,可轉色Hell and Heaven吸引好多:78:
rskw688 發表於 28-8-2020 10:39 PM
初版齊套x 2, 一定唔會買,港魂寫新頭加lining睇同原先個個冇大分別。已訂千值4G,留返訂pose+因我估會同天 ...

有初版根本唔需要考慮買呢set, 呢set野件少,根本1千蚊都俾多佢,留番1500買pose +隻勇者王好過,勝價比超底,等佢番出鎚仔先買。
【TAMASHII SPOT實物展示中】
現已開放預訂的超合金魂 GX-68X STAR GAOGAIGER OPTIONSET【The Ultimate King of Braves ver.】可於朗豪坊TAMASHII SPOT一睹實物!喜歡勇者王GAOGAIGAR的Fans們務必把握機會一睹其英姿!

https://www.facebook.com/tamashii.nations

雖然GGG 唔係我年代,不過我都覺得呢套嘢幾好玩。

如果未有主機,可考慮。至於隻翼,個人建議冇大愛唔駛買,因為實在太大,好難display ~