Toysdaily 玩具日報

查看: 24335|回復: 45

[新品消息] 1月 魂限 ROBOT魂<SIDE MS> YMS-09R-2 PROTOTYPE RICK DOM II ver. A.N.I.M.E.

連呢架都出,之前話唔會出大魔II果位ching同我企出黎

PROTOTYPE RICK DOM II ? 聽都未聽過!
隻嘢改下色又話係prototype....
用戶不存在 發表於 21-8-2020 06:59 PM
連呢架都出,之前話唔會出大魔II果位ching同我企出黎

我在!

呢隻係Dom II? 邊忽似?  你叫呢隻做 Prototape Dom Tropen 就可以!

Dom II

RICK DOM II原型機?唔通係第一集賈圖想走上去坐但係被達拉斯阻止果架RICK DOM II?無論如何都係訂咗先啦!

就係果部  發表於 21-8-2020 07:21 PM
THOUTHER 發表於 21-8-2020 07:16 PM
RICK DOM II原型機?唔通係第一集賈圖想走上去坐但係被達拉斯阻止果架RICK DOM II?無論如何都係訂咗先啦! ...

除咗腳掌俾少咗個零件同唔同色外,我睇唔到同 Dom Tropen 有幾大分別?

笨大想呃我,no way!

素組王 發表於 21-8-2020 07:13 PM
我在!

呢隻係Dom II? 邊忽似?  你叫呢隻做 Prototape Dom Tropen 就可以!

鬼唔知唔係同一隻咩,但係咁樣就證明Rick Dom II冇可能skip
唔通出隻prototype唔出隻無印咩,你話Dra-C唔出都仲有些少可能性丫
用戶不存在 發表於 21-8-2020 07:46 PM
鬼唔知唔係同一隻咩,但係咁樣就證明Rick Dom II冇可能skip
唔通出隻prototype唔出隻無印咩,你話Dra-C唔 ...

真係出Dom II 先再講啦。(真係出,我俾你笑有咩所謂,起碼我可以有玩具玩)

呢個所謂 Prototape  只係將Tropen   少量改裝(其實只係裝少一個零件,仲慳皮)。笨大唔放過呢個機會係正常, Dom II 所有零件都係全新就另一回事。

反而我相信會出Gelgoog  Marine
(可以快速一鷄兩味) 先。

(我寧願睇錯笨大,佢出Dom II, 我俾個like 佢)

笨大, MSV line 隻MS-10 PEZUN DOWADGE 已經唔期望你出,唔該你都出番隻 Dom II 俾我啦...
連0083第一集開頭賈圖想坐個架幻之大魔都有得出,笨大你好嘢,我上! {:1_220:}
本編第1話

Picture Drama「宇宙之蜉蝣 2」

而家0083 快過曬0080....
係咪因為0080直接插水
Gundam@EFSF 發表於 22-8-2020 08:38 PM

快過埋 MSV。
0080 最需要的量產型Guncannon 無望了。
素組王 發表於 22-8-2020 09:31 PM
快過埋 MSV。
0080 最需要的量產型Guncannon 無望了。

呀.....我都等緊隻77D....咁多年都係得隻老模產品...
Gundam@EFSF 發表於 22-8-2020 08:38 PM

因為0083劇情同機設好睇過0080好多,啲產品又賣得

我細個租0080LD睇第4集時,心想:等咗成2年終於出主角機,點知出咗5分鍾.....

套野其實好少戰鬥場面,我要睇文戲都唔睇高達啦.....