Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2021年1月 聖衣神話EX 人馬座 艾奧羅斯 <REVIVAL版>

如果佢改用新素體好似冥王咁會好啲囉
之前出EX,都仲可以話將原本聖衣神話以聖衣形態display,EX就以聖鬥士裝着display,keep曬兩套都ok,咁呢套REVIVAL真係多舊魚
聖矢其實9成已經出過曬,而家正所謂死唔斷氣咁番炒又番炒。
從未買

正好有個機會:$
G3X 發表於 22-8-2020 11:47 AM
如果係真骨,佢咁改小小又出多次應該係好事,見到俾人炒到破千個D通版,不如官方搵個名目出多次俾官方食好過 ...

Decade同古迦已經係咁
mushroom 發表於 23-8-2020 01:16 PM
Decade同古迦已經係咁

所以希望佢其他都咁搞,Decade版亞極陀,響鬼阿,時王版Kabuto,w,求其加個名變相再版
REVIVAL當係再販咪得囉, 未買既人唔洗食炒價唔好咩
edmund 發表於 23-8-2020 05:32 PM
REVIVAL當係再販咪得囉, 未買既人唔洗食炒價唔好咩

totally agree!! :78:
飛雪 發表於 22-8-2020 02:15 AM
我答你,因為呢盒主體係幼齒雅典拿

我認識應該做手抱版本,
可以重現艾奧羅斯負傷抱bb果場
而家個地下爬,想點?又冇城戶光正。
想像到的情景BB雅典娜爬爬爬
感覺艾奧羅斯似個保姆:x
G3X 發表於 23-8-2020 01:42 PM
所以希望佢其他都咁搞,Decade版亞極陀,響鬼阿,時王版Kabuto,w,求其加個名變相再版 ...

Eternal反而難再出,最多係時王版
印象中動畫版里未著聖衣穿便服嘅艾洛斯先係手抱BB囡,呢個爬地BB係山羊座打傷咗艾洛斯后想殺BB,BB卻爬向負傷嘅艾洛斯嗰陣嘅造型。
xxx1874 發表於 22-8-2020 09:35 AM
買BB雅典娜送人馬座

下次買城戶光政送人馬座!:x
一直初就這幾個角色,能不能出電影版的啊,設計圖不是有劃出聖衣型態,連自創的水晶聖鬥士都能出了,來出個電影版的人物好嗎!!至少有點新鮮感 :DD
pili6671 發表於 24-8-2020 08:59 AM
一直初就這幾個角色,能不能出電影版的啊,設計圖不是有劃出聖衣型態,連自創的水晶聖鬥士都能出了,來出個 ...

電影版之前出過,但好似死貨所以冇繼續出落去