Toysdaily 玩具日報

查看: 23096|回復: 45

[新品消息] 2021年1月 聖衣神話EX 人馬座 艾奧羅斯 <REVIVAL版>

大佬,想點呀,十二黃金幾年前開始出EX去取代聖衣神話,依家又開始出REVIVAL版取代EX...
laiken 發表於 21-8-2020 11:31 PM
大佬,想點呀,十二黃金幾年前開始出EX去取代聖衣神話,依家又開始出REVIVAL版取代EX... ...

由佢開始搞改少少加少少再版果陣我已經一直鬧到依家,一早話有機會變成常態,依家果然係咁,有舊版果啲佰被佢激死
印象中人馬已經再版過一次
點解又黎多次 而唔係其他未再版既先呢?
denniskwong 發表於 22-8-2020 01:57 AM

我答你,因為呢盒主體係幼齒雅典拿
飛雪 發表於 22-8-2020 02:15 AM

師兄找到亮點了 {:1_377:}
denniskwong 發表於 22-8-2020 01:57 AM

頭盔顏色唔同
飛雪 發表於 22-8-2020 02:15 AM

買BB雅典娜送人馬座 :x
要你們買了再買。

係, 金左, 而且介紹講話咩新規造型, 我又睇唔出, 等日文達人解答
因為根本已無可能用翻舊定價去再版所以咪換D野當新野加價出
如果係真骨,佢咁改小小又出多次應該係好事,見到俾人炒到破千個D通版,不如官方搵個名目出多次俾官方食好過
denniskwong 發表於 22-8-2020 11:17 AM
係, 金左, 而且介紹講話咩新規造型, 我又睇唔出, 等日文達人解答

只係改少少色... 其他不變...

新規造型係講緊BB雅典拿...
yugi 發表於 22-8-2020 11:22 AM
因為根本已無可能用翻舊定價去再版所以咪換D野當新野加價出

頭3款R版黃金都有加價,但除咗送多張「聖衣分解裝著圖」之外,產品本身並無改動,R版雙子座仲要抽起「銀河爆裂拳」特效件添!今次有小改動再加BB雅典娜,算係咁啦!
G3X 發表於 22-8-2020 11:47 AM
如果係真骨,佢咁改小小又出多次應該係好事,見到俾人炒到破千個D通版,不如官方搵個名目出多次俾官方食好過 ...

重點係最好放魂限果度出,宜家D店販貨分分鐘一出就被人炒起,魂限貨如果肯去舖頭訂反而安全!