Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MG 1/100 WING GUNDAM ZERO EW Ver.Ka

正常用舊件改對新翼加多4枝炮KA名賣得 再唔係良心D將MB全套件改出模型機會微 以前曾將獨角獸模型件改金屬關節出成品互用 你估苯大會唔會調轉做多次加內骨改模型?
模就九成九全新架啦~
隻通死神加多魯基斯三同魂限三子都出咗咁多年
係W0太舊夾唔返,爭呢隻齊套,艸.0就預咗
個價貴就就返隻天價成品啫
F91當日都係出完MB就2.0,仲將MB啲設計導入晒隻MG
我就期待呀~
MG 1/100 ウイングガンダムゼロEW Ver.Ka
価格: 6,050円(税10%込)
発売日: 2020年11月
https://bandai-hobby.net/item/3954/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
不肖生 發表於 1-6-2020 05:55 PM
模就九成九全新架啦~
隻通死神加多魯基斯三同魂限三子都出咗咁多年
係W0太舊夾唔返,爭呢隻齊套,艸.0就預咗 ...

佢只要 1:1 copy返GFFMC已經夠殺食 (唔使爆甲)
stonekeung01 發表於 2-6-2020 09:21 AM
MG 1/100 ウイングガンダムゼロEW Ver.Ka
価格: 6,050円(税10%込)
発売日: 2020年11月

咩 detail 都未有:Q
莫講話3d cg圖,連灰模都未見到居然就開訂了?仲要訂爆?......咩概念啊
benkyo365 發表於 3-6-2020 01:26 AM
莫講話3d cg圖,連灰模都未見到居然就開訂了?仲要訂爆?......咩概念啊

咁如果港魂開我都會訂既
eddylun99 發表於 3-6-2020 01:01 PM
咁如果港魂開我都會訂既

通販黎嘎咋.....
連灰模都未見到就開訂...CLS....
benkyo365 發表於 3-6-2020 01:26 AM

我都覺得好奇怪
通販都要訂爆究竟咩慨念
個人覺得冇咩可能GFFMC複模...
做成品嘅模同做模型嘅模設計一定唔同
d裝配要改過曬做snap fit

同埋GFFMC都冇幾多個件係合金
成品塑膠件一般都冇自己噴過嘅模型膠件咁靚
到時複模你睇買左GFFMC果d玩家咩反應...
:( 失望. :cool:
Hirm出咗冇耐就出ver ka, 搞乜鬼?
may20 發表於 6-6-2020 08:29 PM
Hirm出咗冇耐就出ver ka, 搞乜鬼?

可能之前果隻出的不好吧,出多隻零式以後就有藉口出埋隻新飛翼
annieannie 發表於 6-6-2020 08:43 PM
可能之前果隻出的不好吧,出多隻零式以後就有藉口出埋隻新飛翼

HIRM果隻Wing Zero完全係黑歷史啦