Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] PG UNLEASHED 1/60 RX-78-2 GUNDAM

馬明 發表於 24-12-2020 03:26 PM
今朝我都有去某鋪排隊,排十幾位,見佢show個價2580,計個條數=正常價 + 沙剎比VerKa + Wing 0 VerKa, 即走,  ...

E套限定好多地方都賣過三舊,仲貴過巴巴。。。。:cool:
其實咁多人話舊版好過新版, 又話核突又話舊果隻實在好多, 應該好快無人買! 到時唔洗食炒先買, 應該好快!
......好似話下一水可能要半年後.
yeung897 發表於 27-12-2020 07:30 PM
......好似話下一水可能要半年後.

咁又唔洗半年師兄,連日本都冇貨賣,笨大見咁好賣都即刻造大貨啦
不過話時話,最近行貨大玩飢餓行銷益炒家咁,mg wing zero又係咁,pgu又係咁,攪到價又貴,仲要搶·仲衰過魂限
咪係囉! 而家攪到限定野反而仲會平個行貨, 無諗過模型都攪到咁...再係咁, BANDAI不如全部轉晒做限定算罷啦!
PB限定 PG UNLEASHED 1/60 RX-78-2 GUNDAM Clear Color Body

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
megemege 發表於 27-12-2020 08:31 PM
不過話時話,最近行貨大玩飢餓行銷益炒家咁,mg wing zero又係咁,pgu又係咁,攪到價又貴,仲要搶·仲衰過 ...

聽網上消息,今次wing zero 同PG 小貨,係因為日本做唔切問題,唔關代理扣貨問題。
駛乜咁頭痕啫?模型肯定會無限再版。魂限都一樣會無限再版。覺得貴咪等下先囉。到最後肯定會開倉清貨。你唔等得咪食炒價囉。早買早享受,遲買平幾舊。
敗在依家好多人買模型唔係要窃,而係要 po 上網。。。 :x
笨大最近搬新廠房,新廠同舊廠交替期,點都會影嚮生產進度(仲有受肺炎影嚮),新廠進入全面生產後,供貨就會回復正常。
HighLamb 發表於 30-12-2020 10:17 PM
笨大最近搬新廠房,新廠同舊廠交替期,點都會影嚮生產進度(仲有受肺炎影嚮),新廠進入全面生產後,供貨就會 ...

希望之後把今年的產量追回來,還有一些魂限沒收到。。。惨!
照記第一水仲有批慢貨,一月內會到

不過睇黎仲好渴市,價錢都唔會回落~繼續搶高
如果中肺炎被隔離14日的話我先會買呢件齋砌都想死掉的神物了

人老喇, 好羨慕仍有火的各位會買來肯砌的一群,

真係買metal build有心玩晒咁多pose對我來說都已經很奢侈
龜速制作中

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x