Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] SUPER MINIPLA 勇者指令 達古奧

貴咁多有咩分別?之前已經訂左都係三百幾
頂, 我以為係PB 限定訂左, 呃錢啊!!!!!!:time::help:
rayng0812 發表於 3-2-2021 11:10 AM
頂, 我以為係PB 限定訂左, 呃錢啊!!!!!!

ching 應該可以上返PB取消訂單, 截單後就冇得取消
GM文 發表於 3-2-2021 11:13 AM
ching 應該可以上返PB取消訂單, 截單後就冇得取消

真的嗎?! 我看看, 差成百幾兩百蚊真係搵笨....
rayng0812 發表於 3-2-2021 11:10 AM
頂, 我以為係PB 限定訂左, 呃錢啊!!!!!!

實驗證明可能係想等人以為係魂限錯手去訂
yugi 發表於 3-2-2021 11:54 AM

:angry:就是我了......
日本官價三盒Total 5850Yen,港魂十算價,好搶$
rayng0812 發表於 3-2-2021 11:39 AM
真的嗎?! 我看看, 差成百幾兩百蚊真係搵笨....

無轉發貨中就可以隨時取消
其實想知,如果無去訂300幾,到出的時間,現貨,零食賣是跟邊個價。。300幾定500幾?{:1_232:}
又登入唔到 發表於 4-2-2021 01:59 AM
其實想知,如果無去訂300幾,到出的時間,現貨,零食賣是跟邊個價。。300幾定500幾? ...

零食物語和其他百貨係跟香港官方建議價, 當然係500幾.香港BANDAI食玩官方建議價和BANDAI扭蛋一樣, 都是10算, 貴好多
yugi 發表於 3-2-2021 11:54 AM

I was trapped too,  cancelled tamashii order and ordered  at  MK toy shop

大阪「超勇者展」展出

我好奇點解最尾張相隻火焰達古奧會有鍍金件,唔會係要出隻持別版下話。。。