Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: AJ

[個人收藏] 變形金剛 圍城: 天火(美版)

純白騎士姬Saber 發表於 18-1-2020 06:54 PM
咁圍城博派陣型仲有隻係正既
V級百丈跳

百丈跳果2把刀係軟膠,小弟果隻都係微曲,斷估隻隻都係咁。
恐龍派應該係POTP,小弟覺得孩記暫時唔會再玩大合體,反而會繼續cog、six gun、Brunt果種拆散變武器的玩法,上次POTP星星叫同埋Elita One大合體咪就係爛尾收場囉!
THOUTHER 發表於 18-1-2020 07:36 PM
百丈跳果2把刀係軟膠,小弟果隻都係微曲,斷估隻隻都係咁。
恐龍派應該係POTP,小弟覺得孩記暫時唔會再玩 ...

POTP大合體爛尾得好

組合成員來個大合體我都覺好夾硬來
所以我從未買過星星叫大合體
旋風大合體變格威隆巨人....

恐龍派唔玩大合體
我都咁諗

要玩大合體就要追返POTP果套

圍城狂派出得正既有星星叫 雷公  天鷗
相機三兄弟

要買會場版果Set喎
因為係G1玩具配色
追加閃光燈配件
一塊相機機身蓋
同火仔:78:

純白騎士姬Saber 發表於 18-1-2020 10:03 PM
POTP大合體爛尾得好

組合成員來個大合體我都覺好夾硬來

冇記錯嘅話,POTP大合體隻沖雲霄都幾正,不過我真係唔玩狂派。
而大合體就應該係再前一套CombinerWars嘅大力神同大無畏

唔會好恐龍派可以合體,而且隻修羅王外形實在太差
laiken 發表於 19-1-2020 07:03 PM
冇記錯嘅話,POTP大合體隻沖雲霄都幾正,不過我真係唔玩狂派。
而大合體就應該係再前一套CombinerWars嘅 ...

基本上所有官方合體派唔用三方補件根本見不得人,不過恐龍派果Set就特別離譜,外形差不得止,連武器都唔俾,認真孤寒,不過加咗補件之後其實都幾靚仔,呢點要睇師兄是否願意再花多一筆錢買補件了!