Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[分享討論] 日網舉辦, ROBOT魂『0083』想立体化的商品投票結果

{:1_208:} 出GP03D{:1_203:}我一定買
吸引的
但是沒有渣古也沒有GP零4
...
THOUTHER 發表於 25-12-2019 05:59 PM
見到呢個投票結果小弟真係幾失望,MS-06F2竟然榜上無名,一日B社唔出MS-06F2,MS-21C DRA-C根本就唔會出 ...

老實講MS-09F系列都唔擔心既

睇中R魂既把玩度
所以熱砂攻防戰果堆渣古
成為重點收集項目

B社唔好毀我所望就好

如果出得成果堆渣古
相信宇宙型指日可待了
或返過來
出咗宇宙型
再出大氣圈內型MS-06F2
都唔係冇可能
CrankbaitJon 發表於 24-12-2019 08:02 PM
Hopefully means Dom Tropen is coming.  Dom 2 - maybe 0080 line or also coming for sure so don’t nee ...

DOM II 0080同0083配色是有分辨尤其0083  ver!
傾向0079 MS-09R色調
仲有外掛配劍一把

所以應該各有各出吧

純白騎士姬Saber 發表於 31-12-2019 08:58 AM
DOM II 0080同0083配色是有分辨尤其0083  ver!
傾向0079 MS-09R色調
仲有外掛配劍一把

Thank you for the info!  I never noticed the sword is missing in 0080.