Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure-rise Standard 幪面超人古迦 模型

denniskwong 發表於 5-11-2021 10:23 AM
近期連d模型係咪都比人搶/炒?
到e+我都唔係好見到出面有 Fourze

係, 近呢幾個月的模型又遲派又少貨基本要等兩三個月後第2水先有機買到

今年的RIDER模型反而得限定的電王由出貨日起一直唔駛搶到今日都仲可買到, 而普通的反而隻隻要搶搶唔到就要等幾個月後第二批
砌過一隻,質素幾唔錯,出影月啦,好期待,而家想買阿極陀,好似質感好好咁
如果條line反應唔錯(應該係), bandai分分鐘出埋每隻平成最终...當佢一年出四隻,又可以再戰至少五年 XD
yugi 發表於 5-11-2021 06:24 PM
今年的RIDER模型反而得限定的電王由出貨日起一直唔駛搶到今日都仲可買到, 而普通的反而隻隻要搶搶唔到就要 ...

無錯!!!
基本上是但一間玩具店都有限定電王, 仲要3隻限定都齊晒等你買...

龍騎出左咁耐, 反而都唔係間間有
denniskwong 發表於 8-11-2021 09:50 AM
無錯!!!
基本上是但一間玩具店都有限定電王, 仲要3隻限定都齊晒等你買...

不過龍騎平了很多。。。
本人259定269入呢。。。
又登入唔到 發表於 9-11-2021 01:48 AM
不過龍騎平了很多。。。
本人259定269入呢。。。

訂278, 不過fourze打後的無再開過訂
yugi 發表於 9-11-2021 07:57 AM

笨大模型和如果不是急玩,不是限定真的不用訂。。。出一排實跌一跌。。。。

見元朗那間有車和FOURZE,兩盒加埋差不多一隻牛..
廿隻平成超人, 再出埋電單車, 再出埋昭和拉打...不敢想像了
denniskwong 發表於 15-11-2021 09:48 AM
廿隻平成超人, 再出埋電單車, 再出埋昭和拉打...不敢想像了

呢個系列暫停只話出平成, 希望佢出齊平成先搞其他
yugi 發表於 15-11-2021 10:33 AM
呢個系列暫停只話出平成, 希望佢出齊平成先搞其他

出番已出的拉打的車都死得,有些可以再變形合體。。。。。。。

去了爆咪買車,22幾。。。。
PB限定 Figure-rise Standard 幪面超人古迦 Titan Form / Rising Titan
Figure-rise Standard 仮面ライダークウガ タイタンフォーム/ライジングタイタン

3,960円(税込)   2022年5月発送予定

商品内容 )

・ Figure-rise Standard 仮面ライダークウガ タイタンフォーム/ライジングタイタン × 1

・ ディスプレイベース × 1

https://p-bandai.jp/item/item-1000167143/

玩法同食玩差不多,改上半身,下半身一樣。。