Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure-rise Standard 幪面超人古迦 模型

stonekeung01 發表於 22-2-2020 07:13 PM
Figure-rise Standard 幪面超人古迦 Mighty Form

無武器跟????

各拉打會唔會出電單車呢..現在都出了幾個..但未有消息...{:1_375:}
古加改少少可出其他形態都唔出埋睇黎只有W咁100%用翻先會出
yugi 發表於 10-3-2020 08:30 PM
古加改少少可出其他形態都唔出埋睇黎只有W咁100%用翻先會出

時王二騎改頭都有出..但三騎就無影..:cool:
邪版EXAID出限定..{:1_222:}..,但正常EXAID 精賣緊99咋...:DD
Figure-rise Standard 幪面超人古迦 Mighty Form
Figure-rise Standard 仮面ライダークウガ マイティフォーム
価格: 3,520円(税10%込)
発売日: 2020年03月21日
https://bandai-hobby.net/item/3555/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

https://bandai-hobby.net/site/fi ... up.html#maskedrider

之前砌時王吃盡了苦頭,所有銀色線同、紫色線同桃紅色線都係膠貼,要上色就不斷遮蓋
完全無武器 !!!!!!

Kuuga 呢個 form 係赤手空拳, 冇武器架喎師兄
garykctse 發表於 17-3-2020 09:37 AM
Kuuga 呢個 form 係赤手空拳, 冇武器架喎師兄

其他mode 架武器又限定見。。。。{:1_206:}{:1_206:}
又登入唔到 發表於 17-3-2020 01:25 PM
其他mode 架武器又限定見。。。。

新o既 SHF 就好大機會係, 不過 Kuuga 每個 form 都係得一件武器, 應該都仲會有埋掛 :38:

黑色隻EXAID其實限定左都係一樣價, 最多只係無插水, 佢肯出我唔介意佢限定, 我只介意佢成日出唔齊
更換紅色果兩排件已可出多幾款
出左貨見個價錢先知原來加左價:44:

之前 W 都無, 呢個應該唔會