Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 5月 魂限 G.F.F. METAL COMPOSITE WING GUNDAM SNOW WHITE PRELUDE

Hawk 發表於 15-3-2024 05:13 PM
樓上番入隔離房食藥啦,人地收藏家又關你事~

Mb咁好賣其實係咪因為好好炒? 我都半放棄笨大嘢,一係跌到p ...

Hahaha,熱狗佢不嬲留言都係呢個 tone,睇慣咗
熱狗OO 發表於 15-3-2024 04:59 PM
呸! 你呢個浪費地球資源的毒L, 此種行為甚為不要得, 同溝條女番黎唔X有乜分別?

玩具的存在在於被玩弄至 ...

人在江湖,各有原因啦。有錢買無時間開,無空間擺etc,太多理由。不過我同意玩具要開嚟玩,但換個角度,買落太多,想開都要排隊。
ToyKnife 發表於 15-3-2024 05:38 PM
人在江湖,各有原因啦。有錢買無時間開,無空間擺etc,太多理由。不過我同意玩具要開嚟玩,但換個角度, ...

同意,我都有成座山排隊開離玩,近期開左MB初號機同XBone0。

港魂

GUNDAM FIX FIGURATION METAL COMPOSITE WING GUNDAM SNOW WHITE PRELUDE
https://p-bandai.com/hk/item/N2717201001001

熱狗OO 發表於 15-3-2024 04:59 PM
呸! 你呢個浪費地球資源的毒L, 此種行為甚為不要得, 同溝條女番黎唔X有乜分別?

玩具的存在在於被玩弄至 ...

師兄你講得好啱 所以我爆哂屋企d箱先 新出既已經唔再買 亦所以各大玩具廠商都會面臨赤字         
我都係按唔到..
又係零秒無哂 lu,而家都係平常心有高有無都唔益炒家。
Metal Build群組~己開訂收緊3000

我撳到"送出訂單",lord到下一頁"購物車已更新"...0...
炒價仙人 發表於 18-3-2024 11:33 AM
我撳到"送出訂單",lord到下一頁"購物車已更新"...0...

我係去到比錢嗰到以為今次咁好彩
點知突然又話冇哂貨
MB 好賺過 nikx .....
炒價仙人 發表於 18-3-2024 11:33 AM

人又點可能同電腦鬥呢?
如果冇人會用炒價買,跟本唔會貴/訂唔到,所以部份責任都在於買家