Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 5月 魂限 G.F.F. METAL COMPOSITE WING GUNDAM SNOW WHITE PRELUDE

Ching 宜家想訂點好?

買單?
知道出MG 2.0之下我等淫限白雪姬算了…
hades9 發表於 9-6-2020 11:04 PM
Ching 宜家想訂點好?

買單?

等7月二批次現貨。
肯定比訂價貴。
呢隻無港版,你預派貨第一日,俾貴少少,應該買到。

my favorite MS!
網上圖,白雪姬前奏曲 ZERO

stonekeung01 發表於 27-6-2020 01:53 AM
網上圖,白雪姬前奏曲 ZERO

想唔到D白色位一忽忽咁黃
黃雪公主~@@~?????
覺得還是彩色的比較好看。

特別再販決定!
【抽選販売】魂限 G.F.F. METAL COMPOSITE WING GUNDAM SNOW WHITE PRELUDE【15周年特別販売】

【抽選販売】GUNDAM FIX FIGURATION METAL COMPOSITE ウイングガンダムスノーホワイトプレリュード【15周年特別販売】
ABS&PVC&ダイキャスト製可動フィギュア
全高:約170mm
主な商品内容:本体、交換用手首左右各3種、ツインバスターライフル、ビーム・サーベル×2、ノイエツバーク×6、セラフィムユニット、シールド、各種ジョイントパーツ一式、専用ステージ一式
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:33,000円(税込)
2024年5月発送予定
受付期間:2024年3月18日(月)12時~2024年3月26日(火)23時
当選発表:2024年3月27日(水)

https://hobby.dengeki.com/news/2273438/

stonekeung01 發表於 15-3-2024 08:51 AM
特別再販決定!
【抽選販売】魂限 G.F.F. METAL COMPOSITE WING GUNDAM SNOW WHITE PRELUDE【15周年特別販 ...

有彩色下唔重覆買喇, 白色我都想要但等MG VER KA的魂限喇, 中產的傲骨我唔夠呀~

但若閣下未擁有過GFF版的W0C則強烈推薦, 絕對係值得後追的今生無悔系列

我無大家買咁多玩具, 但隻W0C是我有的高達成品中暫時最高質素的一只, 超越好多METAL BUILD, 色的實淨程度我近睇都無敵, 而且隻野有可動性係玩到, 及最緊要對翼舉高唔 "THE"
熱狗OO 發表於 15-3-2024 10:22 AM
有彩色下唔重覆買喇, 白色我都想要但等MG VER KA的魂限喇, 中產的傲骨我唔夠呀~

但若閣下未擁有過GFF版 ...

彩色版我都買咗,咁多年都未開.....
ToyKnife 發表於 15-3-2024 02:19 PM
彩色版我都買咗,咁多年都未開.....

呸! 你呢個浪費地球資源的毒L, 此種行為甚為不要得, 同溝條女番黎唔X有乜分別?

玩具的存在在於被玩弄至殘破架嘛, 呢個消耗的過程才突顯玩具被造出來的意義, 你唔玩玩具係米侮辱左件玩具呢?

你如果咁都唔明請睇下德國哲學家尼采的上帝已死有關事物的存在主義的理論呀!

講番轉頭, 高達呢D大路野N年後又會出2.0/3.0既, 你究竟唔捨得D乜呢? 卡吐
樓上番入隔離房食藥啦,人地收藏家又關你事~

Mb咁好賣其實係咪因為好好炒? 我都半放棄笨大嘢,一係跌到pk,一係就炒到pk,隨緣算又唔係冇嘢玩~