Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主:

[其他] 2條戰艦

天眼急先鋒!!!!:handshake: :handshake: :handshake:
原帖由 WalkerMachine 於 8-11-2007 10:28 AM 發表

i c !  thx for the explanation ar ^_^
( I can see a little part of ur collection behind ..... look forward to more pics from you bigbig ^_^ )

TOMY當時好喜歡用"一按變形"的設計
原帖由 於 8-11-2007 10:05 AM 發表
諗住床下底搵冷天衫出黎,見到收藏多年既戰艦忍唔住要玩弄一下

大家知唔知佢地咩來歷呢?

灰色是天眼急先鋒主角天眼人阿堅既主力戰艦
故 ...

首先多謝 車兄 的分享!:43:  童年回憶無價:43:

請問天眼急先鋒兩首艦是如何合體的呢?是否那首細艦的結合於主力艦上面?還有其他變形動作嗎?

影埋後面D天威AR唔該:57:
原來叫天眼急先鋒, 我細過有一架, 好好玩.....

宜家仲買唔買得返? 我想要
:@ 天眼急先鋒:shiny: 大大保存得好好呀:^

回覆 20# 的文章

yahoo 耐唔耐都有 都係6-7百
細艦底有4粒釘好似模型咁 就咁合上去炸
卡通應該冇尼下野 tomy自加的

原帖由 toybb 於 8-11-2007 04:22 PM 發表

首先多謝 車兄 的分享!:43:  童年回憶無價:43:

請問天眼急先鋒兩首艦是如何合體的呢?是否那首細艦的結合於主力艦上面?還有其他變形動作嗎?
第一眼睇 我以為係 lego添:50: :50: