Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: laushing525

[個人收藏] ★我的 CROWS x WORST武裝戰線收藏 and玩,具櫃 ★新增 blog

開左新 blog , 大多講 crows 嘢 ,鐘意就入嚟傾吓 la ~~
以後d 嘢都 盡量 响 blog 度講 ,cccccccccc~~
新增 MY BLOG --->  http://hk.myblog.yahoo.com/laushing525

我一直有睇worst.大大知唔知邊到有crows漫畫買or租or網上睇,好想睇四天王o架故事
恭喜新BLOG開張呀大大!我都有放D野喺BLOG(我都到訪過你個BLOG,你睇返統計資料有一份疑似空少嘅蛋治就係小弟),不過太多私人野,我都唔敢好似你咁公開:67:
Anyway,yr blog is reli reli nice!

原帖由 yabuki_joe 於 6-10-2008 10:00 PM 發表
恭喜新BLOG開張呀大大!我都有放D野喺BLOG(我都到訪過你個BLOG,你睇返統計資料有一份疑似空少嘅蛋治就係小弟),不過太多私人野,我都唔敢好似你咁公開:67:
Anyway,yr blog is reli reli nice!

:64: thx~~參觀my  blog 丈兄 ^^
可以pm給你blog地址我 嗎?thx^^
我相信一定勁多嘢睇:71: ~~~
原帖由 wldodo 於 6-10-2008 11:45 AM 發表
我一直有睇worst.大大知唔知邊到有crows漫畫買or租or網上睇,好想睇四天王o架故事

hello, 又一worst  fans~~
crows(台譯:漂ノ男子漢) 香港從未出過;
我地班友仔 通常大多數都係台灣 yahoo 訂的 ,
你可以入去呢度留言 -----> http://www.toysdaily.com/discuz/thread-941-455-1.html   
  曾經有位大大講過 香港有間網吧 cafe 有得睇,你可以入去問吓參觀吓.

信我 , 睇完 crows 你更愛這套漫畫 ^^

MY    NEW   PHOTO~~(UPDATE    IN   08/10/10)

睇到我眼凸凸:shiny:
你有crows既comic?係邊度買嫁!!!!lil brother超想買
原帖由 coffeedj 於 19-5-2009 10:23 PM 發表
你有crows既comic?係邊度買嫁!!!!lil brother超想買

:43: 台灣 yahoo(奇摩) 訂既 ; 傳聞而家台灣都難揾勒(因為俾我地d香港人掃哂.....); 前1 ,2 年買的 ,  連運費(船運) hk 300成套........
呢排真係見好多新 fans ; 可喜:71: .
忙中送上新照一張

好耐唔見laushing兄update喺呢邊,收藏又有所增加喎:71: 喺blog見到你有打wccf,呢個黑洞會死人,當年小弟都曾"(數)萬"劫不復,最終一炮賣曬:67:
係咪係拍賣度呀?
武戰全員上胸個set好正@@

好熱血既收藏CROWS x WORST:$ :$
FANS 們,
我揾到D  LINK , CROWS X WORST , ENJOY

GANKING in 中野
http://www.youtube.com/watch?v=Z_6J7qJBkDE&feature=related

CROWS X WORST TOYS IN NAKANO
http://www.youtube.com/watch?v=T8TVSn_MC5U&feature=related

LINDA GARAGE(  BY hsusinwei  , 資深台灣 CROWSX WORST  FANS)http://www.youtube.com/watch?v=kZFvyG7MeD8&feature=related
再睇...都要說 收藏強勁
我最愛既角色都係鐵生 XD