Toysdaily 玩具日報

樓主: laushing525

[個人收藏] ★我的 CROWS x WORST武裝戰線收藏 and玩,具櫃 ★新增 blog

想當年我都有好多 he-man,骷髏頭堡我都有。。。。。不過全部都被我玩到斷手斷腳。。。:62:
刚刚睇到呢个帖子,强到无话说!!!
原帖由 Shion 於 15-2-2008 04:44 AM 發表
刚刚睇到呢个帖子,强到无话说!!!

Shion 兄過獎了............:handshake:
原帖由 laushing525 於 7-11-2007 04:50 PM 發表

?v=0
                       ?v=0
                   ...

GOOD PHOTO 好型, 無得頂:35:
請問那骷髏頭堡是新版本嗎?

[quote]原帖由 影武者 於 1-3-2008 05:52 PM 發表
del

回覆 1# 的文章

大大你太強了吧!crows x worst的收藏很有氣勢呢!:71:
~laushing525大..你的武裝收藏是不是又變多了??
好一個玩具迷~見到咁多古惑仔,諗起一句說話,:73: 叫雞~
原帖由 laushing525 於 1-3-2008 11:08 PM 發表
:he: YES!!!骷髏頭堡是新版本!!!! ""HK &)"""

新加入....好x貴...金錢極限可能以後都唔會再買咁貴玩具.
ex 合金.
?v=0http://farm4.static.fl ...

難Wow !! 重有五月個Ex 合金 AR !!!
原帖由 布魯斯偉恩 於 3-3-2008 08:10 PM 發表
~laushing525大..你的武裝收藏是不是又變多了??

真的好似有变多了:70: !!
:handshake:
原帖由 laushing525 於 1-3-2008 11:08 PM 發表
:he: YES!!!骷髏頭堡是新版本!!!! ""HK &)"""

新加入....好x貴...金錢極限可能以後都唔會再買咁貴玩具.
ex 合金.
?v=0http://farm4.static.fl ...

大大又開多個範數,恭喜恭喜:36: EX我只訂左之後隻限定萬能俠+將會訂埋柔王,唔敢追返:31:

回覆 28# 的文章

買完呢2隻....:70: 柔王都買唔起勒..............
真係太貴勒.......
" 井井 da  咩 "  :DD <---------日文...

ps..你果條金腰帶好正呀!!:love:
  是 jp yahoo  bid 回來的嗎??

回覆 29# 的文章

唔使"完全唔得"喎laushing525大大,買少兩隻武裝咪得囉:34:
條金腰帶現時點見過,但(*)一直卻步,最近日本見到&字即買
呢排玩12吋玩到好窮,攪到丈哥都要唔買住:67:
柔王買啦,好正喎:75: