Toysdaily 玩具日報

樓主: harrywong520

SOTA Street Fighter 街霸大本營 ~ 歡迎加盟 Update 1 Nov 08 P.74

原帖由 契哥 於 18-12-2007 10:58 PM 發表

既然搬左過黎都無計, 會繼續支持同追post。
其實我鐘意preview版個頭雕多d, 因為好有sf3阿龍既感覺
round1果隻應該唔買番(除非爛左啦,haha), 留俾其他有心人同有興趣加入sf系列既朋友更好呢
謝謝你的熱心幫 ...

重有我知道放在此必定少了好多人post你有時間上去我分post主頁都一樣
原帖由 harrywong520 於 27-11-2007 11:59 AM 發表
ROUND ONE 原色龍,如果琛水埗無貨的貨,我可以幫到大家話比各大大知邊到重貨!
價錢7X尾位!大量貨!好近旺角!
:64:

where have ken , ryu, 春麗, dan, 日本佬, 和其他特別版
Please pm me

Thx a lot ar
原帖由 brianccc1224 於 19-12-2007 07:01 AM 發表

where have ken , ryu, 春麗, dan, 日本佬, 和其他特別版
Please pm me

Thx a lot ar

你只是不是舊版ROUND 2~ Ken (YAHOO) , ROUND 1~Ryu (街見到有),春麗(街極少啦)
限定DAN(YAHOO重見),日本佬(未出)
發覺春麗見街已無貨啦!!!外國價貴咁多!!!春麗罕有地位升級
deathscy 大大的面具真係有heart !!:71: good job
原帖由 wolfanthony 於 22-12-2007 09:30 AM 發表
deathscy 大大的面具真係有heart !!:71: good job

你都知道左..勁..佢好勁家!!!:71:
唔知既真係以為可以除個面具落黎

原帖由 wolfanthony 於 23-12-2007 05:52 PM 發表
唔知既真係以為可以取個面具落黎

我初時都覺是真的
我等緊新pic:shiny:
價錢報告:
鐵面:$29x (皆記)
死士:28x (皆記)
死士:26x (亞虎)
司令:6x (皆記)
泰王:6x (皆記)
THAWK $5x起bid (亞虎)
CAMMY 8x (亞虎)
豪鬼:6X-7X(皆記)
神人:8X (皆記)
神人:7X (亞虎)
青狼:24x (亞虎)
yahoo 有某人物可以競投...大家去睇睇呀
SOTA Street Fighter Revolution one 延遲推出
the release date for this item is planned for May 6, 2008
大家sf 之友留意我在此報告所有street fighter 價錢及地點..如有我會報告及如有其他大大知邊到有平及價錢請發報
小心! 我知道好多大大還有尋找其他角色..但要留意豪鬼件衫是否大了一個碼..好難睇呀:50:
yahoo! 有數件Round 2散貨及全套, Round 1-4全套, Round 4原色+別色全套!豪拳等散貨..未齊大大去睇睇!!我已儲晒啦!現在未開新系列..有咩好儲呢