Toysdaily 玩具日報

樓主: WalkerMachine

未怕挨緊頸邊穿過橫飛的子彈跟你去走難 ---- Fyana

好有心:71: 首歌好夾:shy:
好有heart既post

連個架既一邊高一邊低都跟足設定:71:
我覺得好感動!:79:
多謝!!:79: :79:
好鬼死正!比你感動左!學你買左太空形但未拆.送上醜圖三
唔好引我, 我乜都睇唔到.........
超.......超級系既玩家,真實系既題材:$

話說回來,小弟雖知裝甲騎兵係乜,但的確對佢認識唔深:shy:

依家已經好少動畫有咁真實而感人既感情描寫.......... 大部分都係過於高深(or 騎呢)或者太流於表面(商業化):(

另外小弟覺得,如果將來世上真係會有人形機動兵器出現的話,我覺得好大可能會似係裝甲騎兵多於似高達:x
好正
呢個唔推唔得
電視場面,一幕幕的呈現~~~~奇里哥辛苦搵番黎o既氧氣筒仲要分俾係後面死跟o既逆士龍~~~~anyway,如果係microman可能冇咁感動~~~~因為個面相唔及1/12~~~~~:58: 不過個架真係做得好似~~~~一個字"掂"~~~~~:71:
好post一定要推!!!!!!!!!!
完全感受到,你對套動畫的熱誠~!:$
個介紹好詳細好正...令我了解左好多~
"嘰哩個囉"真係咩得起FYANA唔跌個下先好野~!!:52:

ps.個標題好橋口....XD

我感動了!
你的確是一個真正的玩家, 能夠將玩具藝術化:71: 圖片制作得非常優美。  每次都為我們帶來精采的圖片, 謝謝你,請繼續努力!

P.S. 你的圖片真係好毒, 幸好我正在戒除玩具毒癮中(已95%), 否則又要出手
一句支持:handshake:
我等緊FYANA連機械人VERSION. :43:
多謝大家的美言.......冷門產品...幾驚冇人回呀 ^_^;
原來紫色"宇宙服"比粉紅那套多了兩條氣喉及一個氧氣罐
小弟好少買可動人偶........除非係真正好好中意的角色,這對"苦命鴛鴦",可說是anime版楊過小龍女矣...女的死心塌地,男的一力承擔,我地一班麻甩點會冇feel ? (笑)
今年有新裝甲騎兵OVA,希望舊TV也會有機會出DVD,那HK或會有vcd之類...