Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: rickyma_kk

[其他] 勇者王玩具問題之YUJIN的SUNRISE HERO COLLECTION!

原帖由 rickyma_kk 於 13-10-2007 23:49 發表

GGGG大大!
因為D相睇唔清楚!
我想問吓你是否齊晒3G的成員呢?

Definitely YES!

原帖由 genesicgaogaiga 於 15-10-2007 04:51 PM 發表

3G FULL TEAM!
何其壯觀!
原帖由 genesicgaogaiga 於 15-10-2007 04:51 PM 發表

全部都是YUJIN盒蛋來的嗎?
原帖由 Called_Wind 於 15-10-2007 10:59 AM 發表
各位大大好~ 在下Wind~ 初到貴境~~~ 請多多指教~~~我見到以上大大post既勇者系列盒蛋,實在十分懷念:79:

不過我有一d關於呢d勇者系列盒蛋既問題想問......... 希望一直有玩開既大大可以解答我既疑問~~~

小弟幾 ...

歡迎WIND大大~~~~ 多多指教....!!!!
我其實己經好耐無係勇者玩具討論上出現~~~
不過見你的問題試下為你解答LA~~

其實呢PART TRADING COLLECTION開始時真係好認真同比貨~~~
不過唔知點解好地地...PART 3突然無貨...搵極都無!!!
宜家都好難搵喇~~ 白色都好少見!!!之前見過一次我無買..後悔中!!!!

而你所講滲線...係唔係假貨問題~~~ 我可以答你「並唔係假貨」~~~ 不過唔知點解PART 4
之後真係無再滲線喇~~~ 都唔知點解唔繼續既!!!  真係差好遠~~

不過好似完全勝利同獅人鳳果PART又有變番有滲線~~!!!!
而之後元氣/熱血之後果part heros collection...再沒有滲線了~~~
都唔知yujin佢用咩準則黎定幾時要滲同唔滲喇!!!!
原帖由 玩具烈士-奇雲 於 16-10-2007 02:13 AM 發表

歡迎WIND大大~~~~ 多多指教....!!!!
我其實己經好耐無係勇者玩具討論上出現~~~
不過見你的問題試下為你解答LA~~

其實呢PART TRADING COLLECTION開始時真係好認真同比貨~~~
不過唔知點解好地地...PART 3突 ...

多謝高人奇雲兄出山指點~~~:43: 聽你咁講,小弟當年買既散蛋都可能係真貨,不過你話 絕對無敵 果一part又有番滲線,但係我手上既 獅人鳳 就無滲線...........會唔會:56: 點都好啦,事隔多年,想追都追唔返~~~ 不過買唔到勇者特急 同 泰丹 始終都係一大遺憾:79: 講返上黎,似乎Yujin已經無咩再出勇者或者機械人既蛋.......... 對於一向袛鍾情機械人蛋既小弟黎講(見小弟個名)真係.........:59:

另外,見到上面大大都有將收集返黎既機械人蛋放埋一齊display,小弟真係好開心~~~ 原來真係有同好會好似我咁 :52:遲d有機會的話,我都要post我下既收藏 :34:唔該晒各位~~~~
YUJIN盒蛋出過晒FULL TEAM 3G............!?

回覆 21# 的文章

YES.
Egg=>only GGG TV series
Box=>>GGG Final
今日我買左YUJIN的盒蛋(一盒一隻的)!
勇者王PART 1!
$@))
是不是全SET1到3的呢?
http://doratomo.ddo.jp/taku1papa/omocha/omocha.html

This is a useful link for your reference.
原帖由 genesicgaogaiga 於 19-10-2007 08:11 PM 發表
http://doratomo.ddo.jp/taku1papa/omocha/omocha.html

This is a useful link for your reference.

好正的網!
多謝晒GGGG兄!
好開心!
立即BOOKMARK左!
以後唔洗經常煩住你啦!
慢慢睇先啦!
Called_Wind 發表於 15-10-2007 10:59 AM
各位大大好~ 在下Wind~ 初到貴境~~~ 請多多指教~~~我見到以上大大post既勇者系列盒蛋,實在十分懷念:79:

...

I have part 2&3
I have part 2&3 and I'd like to show u,but I don't know how to add the pic