Toysdaily 玩具日報

經典再生!!Brave合金10 逆轉王GYAKUTEN-OH新舊對決!!

原文章由 toysbear 於 30-9-2007 11:42 AM 發表

好讚同你說法,我也有此感覺。

果然英雄所見略同.
原文章由 黑色三連敗 於 1-10-2007 09:07 PM 發表

又係喎~~~話時話,cm's仲咪講三冠王同逆轉王有咩gimmick~~~~~:)

cm's講三冠王有 BLACK SPECIAL VER
:)
我都好想買啊......
原文章由 heungman2002 於 2-10-2007 01:09 PM 發表

cm's講三冠王有 BLACK SPECIAL VER
:)

黑版~~~~~興趣不大~~~~~:die:

大大近來入左d乜新野呀~~~~:shy: 呢隻有冇入呀~~~~
原文章由 黑色三連敗 於 3-10-2007 12:57 PM 發表

黑版~~~~~興趣不大~~~~~:die:

大大近來入左d乜新野呀~~~~:shy: 呢隻有冇入呀~~~~

近來入左D大膠~整理OK相 ~post出黎
呢隻有入左
:shy:

YOU 近來入左d乜新野呀??
原文章由 heungman2002 於 3-10-2007 01:25 PM 發表

近來入左D大膠~整理OK相 ~post出黎
呢隻有入左
:shy:

YOU 近來入左d乜新野呀??

除左呢隻,仲有cm's鷹頭獅,天元突破隻裸眼,同少量山口式~~~~哈哈~~~~全部都係新出,冇bid舊野~~~~因為窮嘛~~~~:DD 黎緊幾個月仲有好多合金魂,真係糧頭變糧尾~~~:unhappy:
好似好正咁喎.....又要放血...:(:(
頭像被屏蔽
what about this robot?0?:58:
发现自己有太多太多没接触过的动画...............
真係好想買,但價錢太貴... ...唔捨得,仲有係入完這隻,又要入三冠王,
中間又有隻天威,之後又有隻六神,help

但逆轉王真係好正:63:
原帖由 toysbear 於 12-10-2007 19:29 發表
真係好想買,但價錢太貴... ...唔捨得,仲有係入完這隻,又要入三冠王,
中間又有隻天威,之後又有隻六神,help

但逆轉王真係好正:63:

u too :63: ar
小弟今晩都吸毒了:) 正:shiny:
我也買過這支老合金,不過,合金不太多是我對它的印象。
好想請教一下各位大大。
請問"SP"版本同"Normal"版本有咩區別?
我剛剛至入三冠王,正到無朋友,現在想追擊逆轉王!
萬分感謝!
好想請教一下各位大大。
請問"SP"版本同"Normal"版本有咩區別?
我剛剛至入三冠王,正到無朋友,現在想追擊逆轉王!
萬分感謝!