Toysdaily 玩具日報

查看: 11556|回復: 16

12" DEATH NOTE

12"  DEATH NOTE

我既L呀.......!!!!:help:
:angry:點解變左『思覺失調』嫁.....???!!!
好柒
兩隻都考樣衰呢,:cool:阿月對腳幼成咁,都係樣貌最大問題,的確好柒
阿月 look a bit too young but L is OK wor ... u guys are difficult ! :DD
出左?!

又破財了~
月 ~~~ 等我 !!! :blame:
實物好像不及官圖,但L的神髓十足
月好瘦 件衫加大碼咁
L個d衫褲絕對唔值果個價囉 幾百蚊買個頭...
月 ~~~ 等我 !!!  x 2 :shiny:

我还会找个苹果给你拿着!!!
呀月好 slim呀....勁靚仔:)
唔知究竟係我對眼有問題定係阿月對眼有問題,
點解阿月張近鏡相我見到阿月左右大細眼o既??
一早講過小田健的人物同301改係唔會靚.
收人咁貴,好心佢開發個新版卡通BODY啦.
係D M廠死忠FANS至會死撐話正.

[ 本文章最後由 K66 於 13-9-2007 02:24 AM 編輯 ]
原文章由 K66 於 13-9-2007 02:20 AM 發表
一早講過小田健的人物同301改係唔會靚.
收人咁貴,好心佢開發個新版卡通BODY啦.
係D M廠死忠FANS至會死撐話正.

我就反而覺得M記d西片角色整得好核突,
好似Superman、Boba Fett、Darth Maul個d咁真係唔靚,
係D M廠死忠FANS至會去買。
原文章由 chshting 於 13-9-2007 02:24 發表

我就反而覺得M記d西片角色整得好核突,
好似Superman、Boba Fett、Darth Maul個d咁真係唔靚,
係D M廠死忠FANS至會去買。

Superman真係唔及Hot Toys啦
Boba呢類冇人樣的都可以接受,Darth Maul個頭真係...

呢隻阿月,件西裝褸鬼死咁樣衰,漲到似Rambo件軍褸.
本D/N,一件膠啤出,內頁都冇...

[ 本文章最後由 K66 於 13-9-2007 02:35 AM 編輯 ]