Toysdaily 玩具日報

[改造交流] D-Style ZOIDS DEATH SAURER

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
成蟲大哥被抽水了:DD
加了燈感覺真是可愛又有氣勢~滲線的顏色跟本體的顏色還挺配~

連英格倫也亮燈鳥, 真帥:shy:
好少見你玩模型哦,一定要支持La:71:
加左燈咆哮時好有覇氣:35:,加燈呢D甘技巧既野睇得出你一向有玩開模型bor:58:
在下早兩年前買哂架餐想入模型坑,但都因為時間同金錢問題而放棄,轉左玩成品:67:
welcome

ZOIDs, I like bugs  & Tortoise...

我也有做一隻,不過懶得改,用了2天速組

讚!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   :71:
呢隻野都我都買左兩隻, 因為係童年回憶黎......大家唔好誤會係大大隻電動果隻, 我只係廿年前o向超市買過呢隻 death saurer o既食玩, 當時只係十五蚊, 可惜後來執屋掉左

講番今次呢隻模型, 一路砌其實一路覺得唔值, 百幾蚊o既野, 竟然比唔上我廿年前砌o既食玩!

話明食玩, 廿年前我砌果隻size仲細過今次呢隻, 仲要係正常版唔係Q版, 但成隻野D關節做到足, 肘關節膝關節交足功課, 成條尾一節節可以逐節逐節活動.....
廿年後今日竟然退化, 手臂又硬, 膝頭又硬, 尾巴一碌過.....

今次呢隻~算,我係為左搵番童年而買, 有冇下隻? 冇!!!
回復 1# yakumo1987

好有心機的作品吧
而且還很詳細的分享加LED的心得
很讚的好帖
GOOD~