Toysdaily 玩具日報

細比例人形公仔 ~ 情報及討論區 (P186 葉月.心音.美海 P187小芊芊 P188 攝影技巧)

原文章由 karice 於 17-9-2007 11:33 PM 發表

別這樣~:DD
正面睇個樣已經補足哂嫁啦∼:)
雙馬尾..........啊...講起個頭,
dangoberry大大有冇留意到,由巫女開始,個頭好似大左:handshake:
5代好似都有少少唔同∼......

頭好大左? 唔多覺 wor :DD

其實5代有個好處, 就係玩髮型 :shiny:

紮辮辮又得, 大馬尾又得, 前幾代 もこちゃん 係玩唔到既 :p
原文章由 dangoberry 於 17-9-2007 11:40 PM 發表

頭好大左? 唔多覺 wor :DD

其實5代有個好處, 就係玩髮型 :shiny:

紮辮辮又得, 大馬尾又得, 前幾代 もこちゃん 係玩唔到既 :p

我想你係話巫女?
因為髮型的話...もこちゃん5係大馬尾不能~~
其實早幾日我都幫靜瑠..綁左條嫁....不過,,,:unhappy:
睇相同我睇實物感覺有d唔同....:unhappy:
原文章由 karice 於 17-9-2007 11:38 PM 發表

歹...歹灣?好得意既說法∼:DD

啊.............27k......,,
依加もこちゃん3見親都係30至40k內....
年代品同價錢成正比啊.....:Q

冇錯!  話唔定過多幾代, 小靜瑠會變成神品啊 :shiny:

所以大大要好好愛護 小靜瑠 啊:love:
原文章由 karice 於 17-9-2007 11:44 PM 發表

我想你係話巫女?
因為髮型的話...もこちゃん5係大馬尾不能~~
其實早幾日我都幫靜瑠..綁左條嫁....不過,,,:unhappy:
睇相同我睇實物感覺有d唔同....:unhappy:

個馬尾要係髮中段或者近髮尾綁, 後腦位置頭髮太多綁唔到 :DD
原文章由 dangoberry 於 17-9-2007 11:45 PM 發表

冇錯!  話唔定過多幾代, 小靜瑠會變成神品啊 :shiny:

所以大大要好好愛護 小靜瑠 啊:love:

呵呵∼愛護是當然,但絕不賣掉:no:十萬YEN都唔會~
你好似成日都唔記得你家小芝咁...:o請你都講一下愛護小芝既說話.....
:@唔通你!?剩係掛住備長炭.........

你係要睇相先會相信的...:he:
原文章由 dangoberry 於 17-9-2007 11:47 PM 發表

個馬尾要係髮中段或者近髮尾綁, 後腦位置頭髮太多綁唔到 :DD

唔得嫁
如果學你咁講,紮左睇落會好似冇紮咁:die:
你要親手試下先知:shiny:

火星人紮辮示範, 好可愛呢 :love:
原文章由 karice 於 17-9-2007 23:05 發表

又係wor∼我真係唔覺:shy:因為我剩係睇髮色.......:unhappy:
不過雙馬尾真係Q d...:shy:

大大果然睇慣日拍∼:x
我見cockatoo大大話見唔到到1x,xxx,嚇親,所以即搵左呢兩個.....

話說由小弟我知有& ...

因為我白痴search得唔好:DD

原文章由 karice 於 17-9-2007 23:50 發表

你好似成日都唔記得你家小芝咁...:o請你都講一下愛護小芝既說話.....
:@唔通你!?剩係掛住備長炭.........

你係要睇相先會相信的...:he:
http://xs119.xs. ...

其實大大們有幾多隻同廠囡囡?
原文章由 dangoberry 於 17-9-2007 11:53 PM 發表

火星人紮辮示範, 好可愛呢 :love:

好似舞-HiME入面個個美袋 命既紮法.....
雖然呢個可愛多
原文章由 karice 於 17-9-2007 11:50 PM 發表

嗚......小芝係我寶貝囡..... 佢去左做衫, 依家仲未返黎.....我都好掛住佢.......嗚......:sad:
原文章由 dangoberry 於 18-9-2007 00:00 發表

嗚......小芝係我寶貝囡..... 佢去左做衫, 依家仲未返黎.....我都好掛住佢.......嗚......:sad:

點解要成隻拎走左ge?:?
原文章由 cockatoo 於 17-9-2007 11:55 PM 發表

因為我白痴search得唔好:DD

別這樣說:help:
我自己唔識日文,起初都唔識search:unhappy:
原文章由 dangoberry 於 18-9-2007 12:00 AM 發表

去探下佢:handshake:
原文章由 cockatoo 於 18-9-2007 12:02 AM 發表

點解要成隻拎走左ge?:?

可能造衫個個人會將小芝複製!!:shiny:
(講笑)
原文章由 karice 於 18-9-2007 00:02 發表

別這樣說:help:
我自己唔識日文,起初都唔識search:unhappy:

你幫左我搵就真啦~ 如果唔係都傻下傻下:)