Toysdaily 玩具日報

細比例人形公仔 ~ 情報及討論區 (P186 葉月.心音.美海 P187小芊芊 P188 攝影技巧)

原文章由 cockatoo 於 17-9-2007 10:09 PM 發表

黑髮巫女:handshake:
等n小姐好消息接囡

thx~dangoberry大大:love:

我地都等你:DD
應該bid左個好價吧
原文章由 dangoberry 於 17-9-2007 10:11 PM 發表

嘩~  大大唔駛咁衝動啊~  因住摩到貴貨啊~ 好多好狼死既火星人都係臨尾先發功架:die:

Mokocyan吸引力超強既証明之一∼:DD
原文章由 cockatoo 於 17-9-2007 10:09 PM 發表

黑髮巫女:handshake:
等n小姐好消息接囡

thx~dangoberry大大:love:

唔駛客氣 :)

你bid 邊隻都好, 要留意日本本土既運費, 因為代bid 公司要你俾架:o
原文章由 karice 於 17-9-2007 10:15 PM 發表

Mokocyan吸引力超強既証明之一∼:DD

可惡既火星人啊....... 1-5 代 もこちゃん 貴到 :die: :die:
原文章由 karice 於 17-9-2007 09:31 PM 發表

u16249857

w11809165

沒有看到這兩個??:loveliness:

呢兩隻個價錢......只可以話合理...... 已經唔算便宜啦 :ice:
原文章由 dangoberry 於 17-9-2007 22:11 發表

嘩~  大大唔駛咁衝動啊~  因住摩到貴貨啊~ 好多好狼死既火星人都係臨尾先發功架:die:

咁我天日問清楚d先~:(

原文章由 karice 於 17-9-2007 22:14 發表

我地都等你:DD
應該bid左個好價吧

希望無問題啦:)
原文章由 cockatoo 於 17-9-2007 10:24 PM 發表

咁我天日問清楚d先~:(

希望無問題啦:)

太貴追得到怕自己後悔 :sad:  最好有個預算, 有火星人玩得太離譜就要放棄啦 :)
原文章由 karice 於 17-9-2007 08:56 PM 發表

dangoberry大大一開始就想買黑髮巫女?

係呀~ 黑色長髮好可愛丫~

もこちゃん 1-5 代 都未出過 黑色長髮呢 :shiny:
轉載 自 Mamachapp

:shiny: :shiny: :shiny:
原文章由 dangoberry 於 17-9-2007 22:45 發表
轉載 自 Mamachapp

http://farm2.static.flickr.com/1045/139743 ...

之前見過大大post過, 又係難入手ge可愛物:DD
原文章由 dangoberry 於 17-9-2007 10:36 PM 發表

係呀~ 黑色長髮好可愛丫~

もこちゃん 1-5 代 都未出過 黑色長髮呢 :shiny:

又係wor∼我真係唔覺:shy:因為我剩係睇髮色.......:unhappy:
不過雙馬尾真係Q d...:shy:

原文章由 dangoberry 於 17-9-2007 10:24 PM 發表

呢兩隻個價錢......只可以話合理...... 已經唔算便宜啦 :ice:

大大果然睇慣日拍∼:x
我見cockatoo大大話見唔到到1x,xxx,嚇親,所以即搵左呢兩個.....

原文章由 dangoberry 於 17-9-2007 10:21 PM 發表

可惡既火星人啊....... 1-5 代 もこちゃん 貴到 :die: :die:

話說由小弟我知有もこちゃん之後,o係日拍都未見過1,2代....:Q
應該冇人會放.....,,,,
如果有一日佢地放1,2代既同時,其他もこちゃん我地就有機會bid個合理價:D
原文章由 karice 於 17-9-2007 11:05 PM 發表

又係wor∼我真係唔覺:shy:因為我剩係睇髮色.......:unhappy:
不過雙馬尾真係Q d...:shy:

雙馬尾由側面後面睇係好核突既!  火星人有相為證:Q

:ice:

:time: :time: :time:

[ 本文章最後由 dangoberry 於 17-9-2007 11:19 PM 編輯 ]
原文章由 karice 於 17-9-2007 11:05 PM 發表

話說由小弟我知有もこちゃん之後,o係日拍都未見過1,2代....
應該冇人會放.....,,,,
如果有一日佢地放1,2代既同時,其他もこちゃん我地就有機會bid個合理價  

我聽聞 N 年前有個歹灣人用 27k yen 到隻 紅色1代 (記住, 係N年之前)

合理價.... 我睇機會好微, 前排有人放隻4代兔女郎, 38k yen 成交 :time:

我估依家有人放 2-5 代, 班火星人每隻實坐底有 30k yen 同你鏈過 :die:

[ 本文章最後由 dangoberry 於 17-9-2007 11:29 PM 編輯 ]
原文章由 dangoberry 於 17-9-2007 11:17 PM 發表

雙馬尾由側面後面睇係好核突既!  火星人有相為證:Q

:ice:

:time: :time: :time:
http://farm2.static.flickr.com/1326/13966608 ...

別這樣~:DD
正面睇個樣已經補足哂嫁啦∼:)
雙馬尾..........啊...講起個頭,
dangoberry大大有冇留意到,由巫女開始,個頭好似大左:handshake:
5代好似都有少少唔同∼......

[ 本文章最後由 karice 於 17-9-2007 11:34 PM 編輯 ]
原文章由 dangoberry 於 17-9-2007 11:28 PM 發表

我聽聞 N 年前有個歹灣人用 27k yen 到隻 紅色1代 (記住, 係N年之前)

合理價.... 我睇機會好微, 前排有人放隻4代兔女郎, 38k yen 成交 :time:

我估依家有人放 2-5 代, 班火星人每隻實坐底有 30k yen 同 ...

歹...歹灣?好得意既說法∼:DD

啊.............27k......,,
依加もこちゃん3見親都係30至40k內....
年代品同價錢成正比啊.....:Q