Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 強中美

因電影而生的HCM-Pro EV-001 (機體篇)

good分享,謝謝
今日見過但買唔落手.
too expensive la!:no:
原文章由 煙花 於 25-8-2007 02:05 PM 發表
:die:
山口式好玩好多........
睇完之後....幸好我前幾日買唔到........

完全同意!
見樓主review及見過實物~~~好差:sad:
我都想玩下
不過買左山口式果隻lu
好似得呢個玩後post覺得呢隻出得唔好
其他全部都話山口出得差過hcm pro
哇~上色怎麼那麼差,:DD

看來要考慮一下嚕.:sad:
睇黎呢隻真係可以放棄:blame:

就算山口既qc同hcm差唔多
山口隻野又大過佢,又唔怕關節位玩殘,可動又好過佢 (仲有枝野可以吉係腳底同屁股位黎擺位)

但係山口要用到at力場黎擺位既話睇怕都要用模型個件黎擺\...(但係大細又好似.......)

話唔定之後個山口0改就係送力場:DD
本來諗住買呢隻,不過聽大家咁講,都係買山口算:no::no:
原本尋晚諗住砌+影埋d裝備. 不過見自己呢隻咁樣衰冇曬心機.
日本那邊已有不錯的報告, 係日本本土出售批貨靚d???? 定係我買呢隻好好運:????die:

http://momoja.blog61.fc2.com/blog-entry-345.html
個頭真係好大...
頭像被屏蔽
thank you,原本好想要,宜家可以唔買:71: