Toysdaily 玩具日報

查看: 6821|回復: 13

我嘅 Bio Hazard 珍藏!!!

我自己不嬲都係Bio Hazard嘅Fans,自從買左Wii之後,我一直我努力咁搵隻GC版嘅Bio Hazard 0同Bio Hazard Remake。好開心,前一兩個禮拜終於都Bid到lu,就攞埋其他我儲開嘅Bio Hazard Game影返張相啦!!! (PS呢期正努力煲Bio Hazard Remake中....)

[ 本文章最後由 pnchan 於 23-8-2007 03:07 AM 編輯 ]
「珍藏」才對
原文章由 mossow 於 23-8-2007 03:05 發表
「珍藏」才對

haha....改翻佢先!!!... Thx!
頭像被屏蔽
原文章由 MIKHAIL 於 23-8-2007 08:42 發表
無光線炮槍果款:DD

haha.....嗰隻同outbreak都唔好玩嘛! 所以咪無買囉!
cool~我都好中意玩BIO的~~~^^~~

不過就無你咁多收藏~好似wii 隻Bio 4咁我就無買了~~
我屋企就有多一樣"珍藏" , 就係Bio Hazard既模型鎗仔~~
但係可惜我揾唔翻BH2嘅普通版,失踪咗好耐lu....話時話,Bio4嘅Wii版相比起PS2版其實係易玩咗,最低限度描準方便啲吖!
頭像被屏蔽
原文章由 K@213 於 24-8-2007 00:06 發表
好正......
真係好想知你有冇玩哂咁多隻 :DD

除咗GC版BIO Hazard 0同1未玩晒之外,其他都爆晒lu.....尤其係記得DC版 Code: Veronica,當年我試過喺無save同無死嘅情況之下爆機,足足打咗差唔多四個鐘,好鬼辛苦:no:!
Dreamcast 版 Code Veronica... 五年前o係日本用超低價 230 Yen 執o左隻全新o既返o黎, 不過到家o下都未拆....
想問樓主的 BIO 2 是否較後期買的 ???

因為小弟都有一隻 BIO 2 應該係果陣岩出無幾耐買既 , 但就同樓主果隻封面唔同 , 而我的也是日版 ~~~

盒面 ~~~

盒底 ~~~

第一隻碟 ~~~

第二隻碟 ~~~

我都係BIO 既粉絲 , 不過 BIO 愈出就愈無以前果種恐怖 FEEL , 動作方面亦都愈變愈多 , 解謎亦都好似變易左 ...... 希望廠商唔好愈變就愈離譜啦 ~~~ :oh:
原文章由 威哥仔 於 16-9-2007 21:09 發表
想問樓主的 BIO 2 是否較後期買的 ???

因為小弟都有一隻 BIO 2 應該係果陣岩出無幾耐買既 , 但就同樓主果隻封面唔同 , 而我的也是日版 ~~~

盒面 ~~~
http://farm2.static.flickr.com/1205/1391090293_36 ...

呢隻係BH2初版黎架! 我都有,不過宜家放左去邊lu....的確,Bio系列的確愈黎愈唔恐佈,我反宜覺得Slient Hill系列仲勁D!

[ 本文章最後由 pnchan 於 18-9-2007 10:05 PM 編輯 ]
原文章由 pnchan 於 18-9-2007 10:00 PM 發表

呢隻係BH2初版黎架! 我都有,不過宜家放左去邊lu....的確,Bio系列的確愈黎愈唔恐佈,我反宜覺得Slient Hill系列仲勁D!

XBOX 360 就 出果隻BIO 5 既畫面真係好真...好正