Toysdaily 玩具日報

黃金俠和皇后碼頭

黃金俠可以復刻,為甚麼皇后碼頭不可以復刻?

圖紙應該還在。用的燈暫產了幾十年,但可以叫人把現在用的度呎吋,找廠商再做一樣的
牌面一定可以復刻再做,做一個新的,其他設備我覺得都可以復刻

只是錢的問題
大大.....
你的偉論令我想起之前一位一出現就會罵戰的大大.

而我只會講多一句:膠都費是俾你:ar:
如果係咁我覺得寧願唔好復刻好過喇 , 咁攪法根本就係無意義自欺欺人 , 唔通起左之後同第時d仔女講話 : (拿 ~~~ 呢個碼頭對爸爸黎講係好有回憶嫁 , 不過地址就搬左 , 佢以前既地址係係 ...... )

咁就真係有d多舊魚囉 ~~~ :cool:
頭像被屏蔽
原文章由 原罪 於 22-8-2007 06:50 PM 發表
大大.....
你的偉論令我想起之前一位一出現就會罵戰的大大.

而我只會講多一句:膠都費是俾你:ar:

我想知「膠都費是俾你」即係咩? :shy:
原文章由 特級豉油 於 22-8-2007 07:38 PM 發表

回特級豉油大大(不是回樓主,亦無野可講:ar:)

「膠都費是俾你」呢句我覺得串所以跟紅頂白用咋:DD我都唔知點解.
原文章由 原罪 於 22-8-2007 07:45 PM 發表

回特級豉油大大(不是回樓主,亦無野可講:ar:)

「膠都費是俾你」呢句我覺得串所以跟紅頂白用咋:DD我都唔知點解.

唔知點解, 我一睇呢句野覺得好好笑, 但唔知笑乜:DD
頭像被屏蔽
原文章由 特級豉油 於 22-8-2007 07:38 PM 發表

http://evchk.wikia.com/wiki/%E8% ... B%E4%BA%8B%E4%BF%BE