Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: riderfun

請問: 街鋪收玩具

原文章由 riderfun 於 14-8-2007 05:27 PM 發表

唔好意思, 我冇乜留意龍珠玩具 d 行情, 請問你講嗰只超可動布歐, 老細收6草野係好價定唔好價呢?

對. 前幾日想搵番(冇玩開超可動), 問某間舖老細話幾日前賣左, 只係8草.
原文章由 強中美 於 14-8-2007 05:34 PM 發表

對. 前幾日想搵番(冇玩開超可動), 問某間舖老細話幾日前賣左, 只係8草.

咁同埋只布歐的正價是幾多?
原文章由 sd無雙 於 14-8-2007 03:10 PM 發表
Yahoo 個放價都滿足唔到你的話, 街鋪更加唔洗諗

最標準及中肯答案。:shy:
頭像被屏蔽
其實二手鋪都有在網賣野,就係賣佢地收返來的東西.
因為好多人都冇心機放野上網bid,想快快套現,平一截都賣俾呢D鋪
佢地一係平D同你收,收左再慢慢放上網賣,一係就寄賣,賺差額
原文章由 玩具狂人 於 15-8-2007 02:40 PM 發表

我今年1月-6月在綱上賣玩具有過5萬蚊交收,賺左2萬.5月去了1次日本入貨.:DD

Wa...你同炒股票差唔多! 大大真係達人呢!! :^
原文章由 玩具狂人 於 15-8-2007 02:40 PM 發表

我今年1月-6月在綱上賣玩具有過5萬蚊交收,賺左2萬.5月去了1次日本入貨.:DD

想問大大用左幾多本呢?入三萬蚊玩具賣五萬蚊賺左二萬?
冇閘貨?
原文章由 玩具狂人 於 15-8-2007 14:40 發表

唔係好大銀碼之麻,6個月除開每個月三千幾.
大大係全職做玩具網拍定另有正職呢?
我估你係兼職做啦,一個月頭有3幾千銀使下,真係正斗喎.
賺左用來去旅行,呢下認真令我流口水...
頭像被屏蔽