Toysdaily 玩具日報

樓主: dogjumpjump

報告: 變形金剛: AT Ford GT Rodimus 火棒

依隻真係好唔錯,雖則係膠,但膠得靚,TF迷必入貨,

但如果係合金的話,就Perfect 喇 ~~
原文章由 nwcwa 於 14-8-2007 09:23 AM 發表

jb唔通見到有!?:@:@
我想問呢...kiss play果架係合金定係膠?

kiss火棒?? 全膠呀一樣.
i just got it from ebay....  but... 炒價....:die:
@@)…我買要 #%)…俾肥趣搵左笨!:blame:
頭像被屏蔽
thx all

原文章由 fukada 於 14-8-2007 09:25 AM 發表
依隻真係好唔錯,雖則係膠,但膠得靚,TF迷必入貨,

但如果係合金的話,就Perfect 喇 ~~

係呀, 我都有同感, 佢d膠都做得幾好, 我諗噴番幾層光油就十分正...(不過怕噴衰, 未打算開工住)

如果再見到有貨, 真係想買多盒MISB收藏

另香港人今次都較幸福, 可以有少少機會係街買到...
好似之前睇post, 有人話係國外都係街買唔到
頭像被屏蔽
原文章由 乳豬仔 於 14-8-2007 09:29 AM 發表
@@)…我買要 #%)…俾肥趣搵左笨!:blame:

哇... 呢個係炒價之中最高的成交價..  yahoo都無佢咁貴:blame:
原文章由 tung523 於 14-8-2007 09:27 AM 發表
i just got it from ebay....  but... 炒價....:die:

當我第一次(大約係28/7)看見這隻洛仔是在肥脆,當時買@@(, 但無買:die:
當我看見各位介紹後再去搵,正價的全線(肥脆,吉吉,斗斗....)無貨:ice:
大約一星期後(3/8),在肥脆看見返貨,職員話來貨貴了,要#%(....貴過炒價:*....無要:help:
過兩日(5/8)死唔忿氣,再去斗斗問,竟然在倉找到一隻正貨....仲要正價 ,即刻飛撲去收銀處埋單@@(..:)
買咁多次玩具都以今次最驚險:handshake:
原文章由 tung523 於 14-8-2007 09:27 AM 發表

當我第一次(大約係28/7)看見這隻洛仔是在肥脆,當時買@@(, 但無買:die:
當我看見各位介紹後再去搵,正價的全線(肥脆,吉吉,斗斗....)無貨:ice:
大約一星期後(3/8),在肥脆看見返貨,職員話來貨貴了,要#%(....貴過炒價:*....無要:help:
過兩日(5/8)死唔忿氣,再去斗斗問,竟然在倉找到一隻正貨....仲要正價 ,即刻飛撲去收銀處埋單@@(..:)
買咁多次玩具都以今次最驚險:handshake:
原文章由 Jazzblues 於 14-8-2007 09:27 AM 發表

kiss火棒?? 全膠呀一樣.

Kiss版睇落無咁膠架!
不過已經貴到飛起:o
原文章由 SARU 於 14-8-2007 10:41 AM 發表

初出時唔算太貴, 只係300港元左右
原文章由 SARU 於 14-8-2007 10:41 AM 發表

我也覺得kiss版很正,
但始終洛迪文要心口有團火才似樣
頭像被屏蔽
原文章由 大ken 於 14-8-2007 10:56 AM 發表

我也覺得kiss版很正,
但始終洛迪文要心口有團火才似樣

Kiss版係點樣呢??

同意!!  洛廸文一定要有火紋先靚wor
i got it in Macao  for MOP$  @@(  at toy us
i got it in Macao  for MOP$  @@(  at toy us
咁kiss版的rx8警車都係全膠???