Toysdaily 玩具日報

查看: 4073|回復: 17

我的終極大黃蜂 !

變型金鋼一上已經睇左,再加上係到見到好多大大都話大黃蜂正,今日出左去睇,其實我係冇玩開,所以都唔係好識,出面又真係唔多,最後睇到有三隻版,有隻唔係好靚,但係就好似各大大經常講的"08",第二隻就當然係08啦,而我買的就係呢盒好大盒的版(我都唔係好識) = ='' 以下有三個問題想請教下各大大.唔該!

(1) 呢隻我都知我一定冇一出買咁平,但我都想八下around一出係咩價.(around得架啦,因為我知我一定買貴左好多)
(2)呢隻有冇分普通版或者什麼限定版?
(3)因為我見唔係咁多大大有講隻,我想知呢隻玩時有咩要注意,因為我今晚食完飯就會開.(或者聽日開,因為放假)
再一次唔該各位變型金鋼資深的大大們!:shy:

1. $^((
2. 只得一個版
3. 睇住說明書變,唔好自己摸
thx!
變到腳部份要慢慢來,唔好心急,因為到腳部比較難變
唔該晒koo9726 大大 !
呢隻尚有日版,8月2日於日本發售,定價9800日元(未連稅);包裝方面,眾所周知,美版加多張貼紙就係日版,暫時未知玩具本身有冇分別,應該大致上相同。
希望日版個車窗會唔同喔,最好是透明:love:
我連現貨都未見過...只見有場境版...可變型的未見過.....但係我會等呢,又不是絕版,唔會捱炒價買 ^^
原文章由 迷人超 於 12-8-2007 09:42 PM 發表
呢隻尚有日版,8月2日於日本發售,定價9800日元(未連稅);包裝方面,眾所周知,美版加多張貼紙就係日版,暫時未知玩具本身有冇分別,應該大致上相同。

咁我想問下既然日本8月2日發售,咁香港見街未?
頭像被屏蔽
原文章由 宇宙之王者 於 12-8-2007 10:17 PM 發表
咁我想問下既然日本8月2日發售,咁香港見街未?

暫時未見街鋪有,唔知有冇鋪頭會入。
原文章由 koo9726 於 12-8-2007 10:03 PM 發表
希望日版個車窗會唔同喔,最好是透明:love:

我都想,但仲未有圖片睇。:cool:
我想問下咁係咪唔會有街貨?只得反斗城有?幾時先有得見街?唔好意思,真係老變初哥,好多野都唔知...
其實我都係初哥:shy:第一隻變型金剛就是大黃蜂:shy:
原文章由 宇宙之王者 於 12-8-2007 10:41 PM 發表
我想問下咁係咪唔會有街貨?只得反斗城有?幾時先有得見街?唔好意思,真係老變初哥,好多野都唔知...

街貨8號風球果日已開始派。