Toysdaily 玩具日報

樓主: dogjumpjump

報告: Transformers : Cybertron Primus 創造神

原文章由 飛車男.小強 於 8-8-2007 11:24 AM 發表
r, 想問出post 既大大, 佢大d 定福特大d?

SORRY~~ 幫大大答句!!!
福特大好多~~~ 差唔多高3分1

請問邊度有得賣?

:?
原文章由 玩具烈士-奇雲 於 8-8-2007 12:11 PM 發表

SORRY~~ 幫大大答句!!!
福特大好多~~~ 差唔多高3分1

玩具primus連福特3分1都唔及
原文章由 神王 於 8-8-2007 02:39 PM 發表

玩具primus連福特3分1都唔及

:cool: 下....係咩? o係d 玩具舖睇果時好似都幾大隻呢。
原文章由 baki321 於 8-8-2007 12:50 PM 發表
:?

太古斗城仲有3件ar.
頭像被屏蔽
原文章由 飛車男.小強 於 8-8-2007 09:57 AM 發表
大大果d 係美板黎呢, 有Unicron頭好似係反斗城板。
其實日板個盒正好多, 有齊所有博派領袖的.......

係呀, 日版個盒真係勁靚, 不過炒到去999 , 我真係覺得唔值, 買隻mp01好過

同埋我係粗玩, 得閒變下, 又攞出來display, 所以平d既美版就最好
頭像被屏蔽
原文章由 飛車男.小強 於 8-8-2007 11:24 AM 發表
r, 想問出post 既大大, 佢大d 定福特大d?

??福特? 係唔係 Ford GT?

咁一定無得比啦, 一定係創造神大好多, 超過一倍!!!
頭像被屏蔽
any way, thanks all your comment

我會繼續做下報告!! 希望大家得閒就睇下!
the description is very detail . thx :^
宜家仲可以喺邊到買到呢
頭像被屏蔽
斯比頓星原來可變形!?? :@

那為何86年電影版中會比狂派占領到架?

好正啊~~

真的是太感謝您低分享了~讓我好感動歐~
我也是第一次看到變形金剛之神的玩具ㄟ
請問是最近新的嗎 ??
台灣也會有販售嗎 ?
謝謝!!:D:handshake::loveliness:
原文章由 dogjumpjump 於 8-8-2007 08:14 PM 發表

下!?! 我講頭嶺戰士果隻wor....
玩具黎講應該暫時佢係變型金鋼之中最大既.....
睇完大大既介紹後,我先識佢:DD
頭像被屏蔽
原文章由 dogjumpjump 於 8-8-2007 08:14 PM 發表

你肯定唔熟變形金剛
福特巨人竟然唔識