Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: muzzle

阿婆呃人?

原文章由 cchong420 於 24-11-2006 03:39 PM 發表

第一單個小朋友好有潛質去踢波

其實仲有一單: 好多年前, 買左一本日本漫畫書, 因為係專門書店先發售, 街外無得買,.......之後去飲...放係枱底張CHAIR上.....其間有離開過自己個位....之後走發現唔見左......有人話見到有個親屬的小朋友曾經係枱底下走過出嚟, 又拎住本書.....之後立即去佢屋企問.......佢話本書係街度買......佢老母仲話係佢\\幫個小朋友買,......我同佢講本書有最尾個頁摺左角, 仲有係個晚只有係香港先買到.......我一打開本書, 佢全家DEAD AIR 啦....不過我話你如果堅持係自己買, 我無得好講, 之後走人. (呢班小朋友以前都係我屋企偷過我D貼紙.......我一路都唔知, 直到有一日去到佢屋企, 見到D貼紙 (我細個好LIKE 跟住機械人外型DIE CUT), 之後清楚哂.

[ 本文章最後由 亞寶.尼爾 於 24-11-2006 04:54 PM 編輯 ]
原文章由 亞寶.尼爾 於 24-11-2006 04:11 PM 發表

其實仲有一單: 好多年前, 買左一本日本漫畫書, 因為係專門書店先發售, 街外無得買,.......之後去食飲...放係枱低張CHAIR上.....其間有離開過自己個位....之後走發現唔見左......有人話見到有個親屬的小 ...

o的家長都幾離譜o下...:blame:
所以小朋友先變本加厲...:cool:
原文章由 亞寶.尼爾 於 24-11-2006 04:11 PM 發表

其實仲有一單: 好多年前, 買左一本日本漫畫書, 因為係專門書店先發售, 街外無得買,.......之後去食飲...放係枱低張CHAIR上.....其間有離開過自己個位....之後走發現唔見左......有人話見到有個親屬的小 ...

依d家長只會害死佢哋d仔女:blame:
以下人一律唔借
1)我唔識嘅人
小弟間學校係果個公園附近咋:ice:要小心D婆婆先得啦:cool:
原文章由 mirage 於 24-11-2006 03:00 PM 發表
我很冷血的...你死你事...借什麼都不能

同感
原文章由 熱血廢人 於 24-11-2006 04:39 PM 發表
以下人一律唔借
1)我唔識嘅人

x2