Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: WalkerMachine

電擊模型比賽作品精選集 ( 多多圖呀嗱!)

會場咁迫都可以拍到咁多張靚相, thank you very much :):):)
Thanks very much for sharing!!!
原文章由 luciwolverine 於 30-7-2007 01:52 PM 發表
會場咁迫都可以拍到咁多張靚相, thank you very much :):):)

為求拍到d靚作品.....拋咗個身出去.....完全冇儀態可言.....
但见到本地仲有咁多有心有力嘅模型高手,乜都值番:)
唉...入唔到圍...除左實力唔夠外,仲有少少可能我用哂seed機體...
原文章由 WalkerMachine 於 30-7-2007 02:26 PM 發表

為求拍到d靚作品.....拋咗個身出去.....完全冇儀態可言.....
但见到本地仲有咁多有心有力嘅模型高手,乜都值番:)

尋日見到有個人由頭跪到尾去影模型, 唔通....:he:

題外話: 另噚日見到一位姐姐仔, o係咁多人咁迫o既情況仍然勇者無懼, 超低胸簿如蟬翼o既釣帶連身裙:DD 「你迫我又big」:DD

[ 本文章最後由 特級豉油 於 30-7-2007 02:51 PM 編輯 ]
:35:件件都係精品,真係眼花撩亂!:35:
:71:
梗要support
:71:
好正:71:
我無可能做到:31: