Toysdaily 玩具日報

查看: 7526|回復: 23

29/7 動漫節小報

今日終於去左了, 似乎比較以往遜色, 唔知點解少左好多promotion girl, 少左好多cosplayer, 少左好多攤位表演or節目, 齋賣野咁, 會唔會只係今日先係咁? 不過原來都有好多平野, 唔係好似之前d人話入面勁貴, 例如有GFF GP03 #(), GFF 卡碧尼!&) MC1001 &)), choroQ 警車系列!% 一架, 至於睡橫巷, 幾乎HG、HGUC、keroro系列同出面賣價幾乎一樣, 不過hazel 唔知點解會賣^%勁抵, HGUC雙面蟹!^)  仲平過洗衣街, 透明版MG SF#(*, 黃金俠電鍍模型!@), 另其他舖頭都有好多平價野不能論錄

電擊今年好似水準高好多, 不過唔知點解齋啪都可以參賽的嗎??? :?相明天先再post

SIC果度唔去唔得, 雖不好此道但仍覺得相當精采

最浪費時間就係天下, 排成半個鐘齋睇想比錢都得比

至於果隻「炒賣奇蹟」,  送都唔要阻鬼住堆填區:DD

Hottoy果隻周潤發真係無得頂, 不過要買o既大大似乎要揀, 擺兩款兩個樣有似有唔似

威龍似乎已經絕蹟動漫節, 換來mimo場, 最搞鬼個燒臘檔同夜冷檔:DD

整體可以一去, 搵著數就免喇:DD
同大大感覺一樣,其實星期六日,我都有入去攪攪震(影相)

今年少左Online Game Promotion Girl係真

360今年又唔攪團隊制服,變成藍龍Cosplayer,只有Bandai仲玩團隊,
至於Cosplayer,近年其實好多聚集在新翼地下大堂

另外預定燒味檔連檔口好貴
全套(燒味+A/B/C檔口擺設) = &xx:cool:

原文章由 特級豉油 於 30-7-2007 12:31 AM 發表
今日終於去左了, 似乎比較以往遜色, 唔知點解少左好多promotion girl, 少左好多cosplayer, 少左好多攤位表演or節目, 齋賣野咁, 會唔會只係今日先係咁? 不過原來都有好多平野, 唔係好似之前d人話入面勁貴, 例如有G ...

[ 本文章最後由 williamhychan 於 30-7-2007 01:27 AM 編輯 ]
唔係呀~~早兩年其實我已經覺得麻麻...咁真係唔洗去好了,反正入場又貴左..
原文章由 williamhychan 於 30-7-2007 01:11 AM 發表
同大大感覺一樣,其實星期六日,我都有入去攪攪震(影相)

今年少左Online Game Promotion Girl係真

360今年又唔攪團隊制服,變成藍龍Cosplayer,只有Bandai仲玩團隊,
至於Cosplayer,近年其實好多聚集在新翼地下 ...

可能我地夜走, d cosplay都收晒工:DD
原文章由 宇宙之王者 於 30-7-2007 01:22 AM 發表
唔係呀~~早兩年其實我已經覺得麻麻...咁真係唔洗去好了,反正入場又貴左..

呢樣真係睇你想睇咩, 展覽場地係大左, 食野檔都搬晒出去, d檔攤普遍大左:shy:
我星期日去左
同大大所講一樣...
笨大有d模型個價都ok....另外某船有d野都ok平
d女真係小左......大台上 game girl有d唔得
電擊感覺上專業組同高級組水準整體下降了....青年組同女子組反而有驚喜
之後都係睇人打機.....睇下show就走
原來cosplayer 去晒下面....唔怪得一直見到好小.....................
我都有去,冇乜平野入....得一件咁大把....但D模型作品真係幾正....佔我於會場影既相的一半...
:!所以諗住last day再去...
原文章由 gundamghost 於 30-7-2007 01:57 AM 發表
我都有去,冇乜平野入....得一件咁大把....但D模型作品真係幾正....佔我於會場影既相的一半...
:!所以諗住last day再去...

影Gundam參賽模型

睇時間喎!!我見到門口,好似寫住31號17:00~20:00評審時間

[ 本文章最後由 williamhychan 於 30-7-2007 02:05 AM 編輯 ]
小弟只係入咗d tomica 車,個 tomica 檔好齊款,價錢好OK~~
有sic睇,有女睇,有cosplay睇,有模型睇...有平野買(first車仔1.2號):shy:...仲有咁多玩具display....收你25蚊入場費你都唔去..就真係邊道都唔洗去囉
原文章由 老文 於 30-7-2007 04:02 PM 發表
有sic睇,有女睇,有cosplay睇,有模型睇...有平野買(first車仔1.2號):shy:...仲有咁多玩具display....收你25蚊入場費你都唔去..就真係邊道都唔洗去囉

襯虛都要啦:DD
死啦 我今年無去到添
要等睇圖呀:help:
原文章由 老文 於 30-7-2007 04:02 PM 發表

But~~女,今年好似.... :ar:

[ 本文章最後由 williamhychan 於 30-7-2007 05:01 PM 編輯 ]
哇。。。。。
D showgirl真系唔系幾得喔。。。。