Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] 有緣相聚 @ 真紅

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-176358-1-1.html
有相了...執左好耐:cool: .............
有相了...執左好耐 .............
貨車仔 發表於 31-1-2012 09:12 AM

車爸你玩o野呀~?! 挑戰版主~!! :58:
咦, 呢度又返生? :44:
車爸你玩o野呀~?! 挑戰版主~!!
車仔 發表於 31-1-2012 12:45 PM

:66:唔玩邊有得笑..................
唔玩邊有得笑..................
貨車仔 發表於 31-1-2012 01:00 PM

某餅主有女友才是大件事~~:p
:44: 好得閒................
睇嚟我依家都唔可以再玩太多巴士啦, 我唔想比人標籤...
睇嚟我依家都唔可以再玩太多巴士啦, 我唔想比人標籤...
SuperBus 發表於 6-2-2012 02:46 PM

你為左唔想比人標籤,放棄自己o既興趣,咁呢個興趣對你黎講都唔係好重要姐.....
你為左唔想比人標籤,放棄自己o既興趣,咁呢個興趣對你黎講都唔係好重要姐.....
煙花 發表於 8-2-2012 01:45 PM

:65: 肥花你好......
:67: 依架已經唔係孤獨既巴士喇......車上有個鬼妹司機....................
肥花你好......
依架已經唔係孤獨既巴士喇......車上有個鬼妹司機....................
貨車仔 發表於 8-2-2012 06:30 PM
咁E部巴士一定唔係自動波啦...........................:p
咁E部巴士一定唔係自動波啦...........................
交通博物館 發表於 8-2-2012 10:17 PM

:Q :Q :Q 你唔係搶左屠龍刀..........及後遇上海難..............流落到北極附近的冰火島咩???
點解會再返到黎中原架:@ .......................
你唔係搶左屠龍刀..........及後遇上海難..............流落到北極附近的冰火島咩???
點解會 ...
貨車仔 發表於 8-2-2012 10:44 PM
無睇過劫後重生咩................另想問你部車支自護旗係邊買???????
煙花 發表於 8-2-2012 13:45

你都唔知依家D巴敗係衰到...

不過我女友講得啱, 唔值得為呢D人而放棄自己鍾意玩嘅野
:67:今日人海茫茫都遇到童顏...:78: 香港真係甘細...!?
無睇過劫後重生咩................另想問你部車支自護旗係邊買???????
交通博物館 發表於 8-2-2012 11:29 PM

我特價時入的...價不過50...
深水步中橫行好似見有...不過唔平..................