Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] 有緣相聚 @ 真紅

:78:...........

我最近領養左1隻克色兔仔...好鬼肥...又大食...仲寸寸貢...好有性格............
我最近領養左1隻克色兔仔...好鬼肥...又大食...仲寸寸貢...好有性格............
貨車仔 發表於 18-1-2012 12:29 AM
快拍照            :handshake:
快拍照
明月 發表於 18-1-2012 12:42 AM
兔仔?!:69:好驚…
朋友養過…大到成隻狗咁…仲要速度超快,又亂咬野!
車爸小心~
兔仔?!好驚…
朋友養過…大到成隻狗咁…仲要速度超快,又亂咬野!
車爸小心~
原罪 發表於 18-1-2012 01:07 AM

人地養左成年...照顧唔到...我又想比2個細路學下要愛護動物...就領養了............
隻兔仔應該大定左喇...同埋好少放出黎...無問題既!
如果大到成隻狗甘...又幾好禾...我鍾意架:shiny:
人地養左成年...照顧唔到...我又想比2個細路學下要愛護動物...就領養了............
隻兔仔應該大定左喇 ...
貨車仔 發表於 18-1-2012 01:16 AM

撞死你呀!好鬼勁,好鬼快架!

猛獸:55:

同埋書,電線等…千萬唔好俾佢見到…
當日我借俾朋友既書…全部有牙印…
不過你細路仔都攪得掂,兔仔濕濕碎啦~
撞死你呀!好鬼勁,好鬼快架!

猛獸

同埋書,電線等…千萬唔好俾佢見到…
當日我借俾 ...
原罪 發表於 18-1-2012 01:31 AM

正呀!我鍾意......!可能我個仔會當甘馬騎...................
訓喇.............................................
佢可以去到我膝頭咁高,二/三尺長。
小弟當日一入屋,只見一個黑影衝過,撞到我膝頭。
我立即問個朋友:50::「呢隻咩黎?你有養狗咩?」
我朋友陰陰嘴笑:he::「兔仔!」
我:「呢隻係兔?狗咁大呀!:*」
今日開始大掃除...執好個玻璃櫃同大家分享下..........................
:77:祝真紅區各位朋友...紅運當頭...六合常中...安居樂業...精神爽利...食極唔肥...財源滾滾...天下太平!!!
祝大家橫財就手,無本生利,財色兼收,艷福無邊,老當益壯,大殺四方,有殺無賠,心想事成,身體健康
恭喜恭喜
頭像被屏蔽