Toysdaily 玩具日報

冥衣 白羊座 薛安

check 件時太暗了, 加上甲既colour 唔明顯
係咁二睇到無甩油以為ok
點知腹甲既部位係就係無甩, 但多左幾點黑油~ '特' 起左三點黑色~
:sad:check o個時真係完全唔覺~ 大家要小心~
但多左點色都好過無左紫色, 因為一甩油有一點白色就好覺眼了~
但overall 我覺得呢隻白羊都幾好, 只好怪自己唔好彩了...:)
明上次隻紫龍又係粒粒盾, 真係激死人~:blame:
原文章由 riverchild 於 23-7-2007 02:54 AM 發表
check 件時太暗了, 加上甲既colour 唔明顯
係咁二睇到無甩油以為ok
點知腹甲既部位係就係無甩, 但多左幾點黑油~ '特' 起左三點黑色~
:sad:check o個時真係完全唔覺~ 大家要小心~
但多左點色都好過無左紫色, 因 ...

:o:o:o下次真係要小心喇...但係有時真係避唔到, 明明睇晒冇野, 但係裡面係危機四伏...
好似我隻一輝咁, 個聖衣坐台都有條花痕呀...:sad:
大家以後都金精火眼咁睇清楚喇要...:!
原文章由 香港人 於 23-7-2007 02:59 AM 發表

:o:o:o下次真係要小心喇...但係有時真係避唔到, 明明睇晒冇野, 但係裡面係危機四伏...
好似我隻一輝咁, 個聖衣坐台都有條花痕呀...:sad:
大家以後都金精火眼咁睇清楚喇要...:!

甩油變左白色就一定睇到~
但我估唔到佢去多左油, 仲要黑色加深紫...
第一盒就仆磓好似有d 問題...ai...:die:
其實如果想自己油返d shinny purple 有可能嗎? 要用邊隻油? thx
唉...有時好唔開心入左妮d貨
但暗地裡已經習慣左:sad:
下次同小心d 揀囉只好:help:
其實我而家買神話只係注重個人樣冇瑕疵,d甲都係係咁咦睇下算:o
講真,好難可以完全冇問題既
原文章由 基拉 於 23-7-2007 12:28 PM 發表
其實我而家買神話只係注重個人樣冇瑕疵,d甲都係係咁咦睇下算:o
講真,好難可以完全冇問題既

我都係咁諗, 所以依家only 主力check 樣同胸甲:)
因為胸甲有野會好覺眼..:die:
但今次失手了.. haha:DD
頭像被屏蔽